Van olyan, hogy a képernyőn szerepel a baba neme ultrahangos vizsgálaton? Nem szeretnék tudni a nemét, de tegnap megpillantottam valamit a sarokban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez kizárólag szülészet. Csak kismamáknak foglalkoznak meg utána a babákkal, az anyukákkal.
Tegnap mérték a fejecskéjét, hasát, lábát stb. Egyedül mentem, mivel a férjem beteg, így nem akartam semmiről lemaradni, jó kellett fülelnem, figyelnek, mert nem anyanyelvemen végzik a vizsgálatokat, meg ugye le kell adnom a drótot otthon. 😁
És ugye az orvos mutogatott dolgokat, pl. hogy itt a fejecskéje, éppen a magzatvízet nyeli, jól látható stb stb, közben méregetett is dolgokat és a kapott értékeket gépelte befelé. Erre ahogy folyamatosan váltogatott a képernyőn, fent a jobb felső sarokban megláttam, hogy Sex: Female.
Mindig nézzük a képernyőt, eddig csak betűk, számok, százalékok voltak rajta, amiket láttunk.
Nekem a kimondott trimeszterenkénti laborcsomagoknál és a kombinált tesztnél is mindenhol X-elnem kellett a nememet.
Dokikat pedig tényleg nem érdekli a baba neme, a legtöbb rá se kérdez, hogy te szeretnéd e tudni, ha pedig te nem szólsz akkor eszébe sem jut megnézni. Nekem sem várandósgondozáson sem genetikákon de még babamozin se kérdezték meg, plusz feküdtem 10 napot kórházba ahol 5 különböző doki uh-zott végig és egy sem mondta vagy kérdezte a nemét.
Ez a neme:nő olyan kötelező jellegű az eüben mint a neved vagy a születési dátumod, akkor is ha teljesen egyértelmű a vizsgálat alapján, hogy melyik nemhez tartozol.
Hát igen, nem úgy gyártják az ultrahang gépeket, hogy na, akkor ezeket csak szülészeti osztályra 😂 Ott meg még nem tart a technika, hogy az uh magától megállapítsa egy magzat nemét, nyugi🤭
Ez mókás kérdés volt, köszi 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!