Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen információkat adhat ki...

Milyen információkat adhat ki a tanár egy diákról az osztálytársai előtt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább írd le, hogy mi a kérdésed. Minek felsorolni teljesen irreveláns dolgokat?
2022. ápr. 11. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Az adatok ellenőrzése az az osztály előtt volt (szülők neve, telefonszámok, lakcím, születési adatok stb). Jegyeket és az átlagot is a többiek előtt mondták. Emellett azt is, hogy ki mennyi osztálypénzt fizetett be. Viszont sajnos sokszor elszólták magukat a tanárok olyan dolgokról is, amiről nem szabadott volna (családi kapcsolatok és gondok, örökbefogadás stb).
2022. ápr. 11. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Mindent betartani elég nehéz. Én ma pl fennhangon megmértem a testmagasságukat, mert a mértékegységeket tanultuk. Ebbe is bele lehetne kötni.

De nyilván van olyan, ami ennél durvább. (Pl a tömeg mérésénél a testsúlyt nem mérem, ha van túlsúlyos az osztályban.)

2022. ápr. 11. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
#3 Júj igen. A testsúlymérés a legparasztabb dolog. Az egész osztály előtt kiordította a tanár, hogy ki hány kg, majd részletezte, hogy le kéne fogyni (165 cm, 58 kg voltam 14 évesen ekkor). Én gyerekként emiatt 2 hétig alig ettem előtte, de a többiek is így voltak vele. Aznap nem is ettem és ittam semmit. Utáltam ezt.
2022. ápr. 11. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Haha lol, én túlsúlyos gyerek voltam, de soha nem izgatott ha mások is tudják hány kiló vagyok, szerintem baromira látszik hogy ha Julcsa 40 kiló én meg mégegyszer akkora vagyok, akkor az nem 45, de nem is 60… 😂
2022. ápr. 11. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A dolgozat jegyét .
2022. ápr. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!