Rajtam 8 kiló maradt. Elkezdtem újra mozogni, pár hónappal később pedig újra tudtam hordani a gyűrűt. Szóval ne aggódj, ha fogysz, az ujjad is vékonyabb lesz (azt hittem, csak én aggódtam ezen :) )
2022. ápr. 7. 11:09
2/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem második szülés (több mint egy éve) után sem jön az ujjamra az a gyűrű, ami a terhességek előtt jó volt rám. Pedig rengeteget fogytam. De kívánom, hogy nálad máshogy alakuljon, lehet csak én járta így.
2022. ápr. 7. 11:11
3/11 anonim válasza:
Én 6 hónappal vagyok szülés után. Már ugyanannyi kiló vagyok mint terhesség előtt, a régi ruháim is jók rám, de se a cipőim se a gyűrűm nem jó :( én is nagyon szomorú vagyok. Őszig hagyok haladékot, ha addig nem jön rám, elmegyek ékszerészhez.
2022. ápr. 7. 11:22
4/11 A kérdező kommentje:
Maga a csont a kéztőcsont és az ujjperc között lett nagyobb esküszöm.
Azt olvastam h a láb mérete változhat örökre, attól félek h a kéz is ilyen 😬
2022. ápr. 7. 11:25
5/11 anonim válasza:
Nekem 1 évig nem volt jó.. lement a 10 kg
Aztán megint jó lett.
2022. ápr. 7. 11:41
6/11 anonim válasza:
Rám mind a 2 szülés után jó lett újra. Az utolsó 2 hétre kellett csak levennem.
Barátnőm 1 éve szült, rajta is vannak még plusz kilók, rá sem megy fel.
9kg azert nem kevés. Ha az lemegy, valószínü ujra jó lesz
2022. ápr. 7. 11:52
7/11 anonim válasza:
Rajtam van még 8kg plusz a kiindulási súlyhoz képest, de simán rámjönnek a gyűrűk. Egy lehetlenyit érzem szorosabbnak. Bár nekem mindig hosszú vékony ujjaim voltak, függetlenül attól, hogy az egyéb részeim nem hosszú-vékonyak. :D
2022. ápr. 7. 11:58
8/11 anonim válasza:
9 kg azert eleg sok, ha azt leadod lehet jo lesz ujra. Ha nem, akkor meg ekszeresz 5 perc alatt tagit rajta.
2022. ápr. 7. 12:09
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj h ez nem állítatós mert kövekkel van kirakva.
Remélem kisebb lesz az ujjam is ha sikerül leadnom a plusz súlyt :(
pffff az de nehéz... alvás időben vagy dolgozom vagy zombulok :D
lehet ki kell majd írnom egy olyan kérdést, hogy ki hogyan fogyott le szülés után :D
2022. ápr. 7. 14:37
10/11 anonim válasza:
Szerintem ha nem jön össze a fogyàs ellenére sem,és nagyon frusztrál akkor végső megoldásként egy nyaklàncra fűzve még hordhatod. De remélem összejön nélküle is,sok sikert :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!