Külföldön élek lesz két lányom a nevük már megvan de szeretnék adni egy rövidebb második nevet tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Madison
Kathryn mi passzolna 2. Névnek?
2022. ápr. 6. 09:50
2/11 anonim válasza:
Én mindenkepp valami rovid, egy szótagú nevet valasztanek, mert ezek viszonylag hosszú nevek. Például Jo, Rae, Sage, Anne, Lane, Wren stb. Nekem a James is tetszik lánynak adva, tetszenek a maszkulinabb nevek lányoknak.
Madison Jo
Kathryn Anne
Ez a két parositas szerintem egyszeru, de szép.
(Katherine-kent jobban tetszene egyebkent, de ez sajat velemeny.)
4/11 1112 válasza:
Elle, Gwen, Susan, Dayna, Diane,Diana, Lena, Lana, Nina, Mira, Bella, Zita, Daphne, Erika, Molly, Jane, Monique, Joan, Lara, Miriam, Christine, Rita, Zelma, Marianne, Mary, Riley, Emma, Roza, Julie, Judith Kitty, Eva
5/11 1112 válasza:
Rachel, Sonia,Sandra,Donna,Flora,Lora/Laura,Sophie,Gina, Tilda, Hilda
7/11 1112 válasza:
Betta,Berta,Liza,Dalma,Dana,June,April
10/11 anonim válasza:
#9 Madison Bailey egy szineszno neve, szoval en ezt nem ajanlanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!