Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éveseddel el tudsz menni...

2 éveseddel el tudsz menni úgy a boltba,hogy szépen fogja a kezed és kivárja mig sorban állsz, fizetsz stb?

Figyelt kérdés
Vagy én várok túl sokat? 😁
2022. ápr. 4. 11:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
A 2,5 éves nem vár, pakolászni, szaladgálni próbálna, de muszáj menni. Próbálom lefoglalni, meg folyamatosan fogom a kezét. A nagyobb (4,5) már tudja hogy kell viselkedni.
2022. ápr. 4. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

2 évesen pont nem

1,5 évesen simán

3 évesen simán

De 2-2,5 évesen esélytelen volt a naggyal és most a kicsivel is.

Egyszerűen annnnnyira kíváncsi.. nem áll meg..

Tescoban bevált, ha bekötöm az autós kosárba🙈😅

2022. ápr. 4. 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyedulallo anya vagyok, kenytelen voltam / vagyok, ehhez szokott hozza. Pont ezert vittem a babakocsit ennyi idosen. De ha tobb idonk volt, kivettem es nezelodhetett olyan helyen ahol nem ver le semmit ( pl. pelenkak ) . Mondjuk ahol elunk nem frusztralt bolti eladok vannak.
2022. ápr. 4. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Kettővel vagyok egyedül és rossz a gerincem, szóval ha nem muszáj, nem megyek boltba, hanem házhoz rendelek mindent heti egyszer. További előnye, hogy hallom a gondolataim :)
2022. ápr. 4. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Ikreim vannak, az egyikkel simán, nagyon anyás szerintem ez is számít. Meg is jegyezték párszor, hogy milyen ügyes.

A másikkal nem :) Ő mozgékonyabb.

2022. ápr. 4. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi csak kisebb vásárlásokra vittük eddig, úgyhogy a kis kerekes bevásárlókosarat vagy a gyerekeknek való bevásárlókocsit ő tolja (nagyon felelős pozíciónak érzi, közben nem foglalkozik a pakolászással), néha azért rá kell szólnom, hogy álljon meg, ha valamit meg szeretnék nézni vagy ha elkezdene futni a kocsival. A sorban már kevésbé türelmes, addig fel szoktam venni, hogy körülnézzen, aztán ő csippantja le a bankkártyát (ezzel kicsit tudom motiválni, hogy ki kell várni türelmesen míg sorra kerülünk, aztán fizethet). Azért amikor nagyobb kocsival kell mennünk, már nem olyan egyszerű, mert a kocsiban nem marad meg, ilyenkor ha épp nincs kire hagyni, ő is kap egy kis kosarat, amit tolhat...
2022. ápr. 4. 15:15
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Jézusom ebben mi lepontoznivaló van? 😅
2022. ápr. 4. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:

3 év körül mondtam először h kibírhato volt a boltba menetel. Előtte babakocsis korában tudtam vele vásárolni. Közte vagy borzaszto volt vagy akkor mentem be vele ha jól volt lakva, nem volt nyűgös és 1 dolgot kellett vennem.

Auchanban pl ördög ütős hisztit nyomott sokáig, 3ra emlékszem. De ott mai napig nyugtalan lesz, túl nagy áruház.

4 évesen már kifejezetten szeretett vásárolni és szinte élvezet vilt vele, mert vicces volt és már nem sírt - ez a közeli, megszokott lidl spar penny uzletekre volt igaz

2022. ápr. 4. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!