A 2,5 éves nem vár, pakolászni, szaladgálni próbálna, de muszáj menni. Próbálom lefoglalni, meg folyamatosan fogom a kezét. A nagyobb (4,5) már tudja hogy kell viselkedni.
2022. ápr. 4. 12:27
12/18 anonim válasza:
2 évesen pont nem
1,5 évesen simán
3 évesen simán
De 2-2,5 évesen esélytelen volt a naggyal és most a kicsivel is.
Egyszerűen annnnnyira kíváncsi.. nem áll meg..
Tescoban bevált, ha bekötöm az autós kosárba🙈😅
2022. ápr. 4. 12:46
13/18 anonim válasza:
Egyedulallo anya vagyok, kenytelen voltam / vagyok, ehhez szokott hozza. Pont ezert vittem a babakocsit ennyi idosen. De ha tobb idonk volt, kivettem es nezelodhetett olyan helyen ahol nem ver le semmit ( pl. pelenkak ) . Mondjuk ahol elunk nem frusztralt bolti eladok vannak.
2022. ápr. 4. 12:57
14/18 anonim válasza:
Kettővel vagyok egyedül és rossz a gerincem, szóval ha nem muszáj, nem megyek boltba, hanem házhoz rendelek mindent heti egyszer. További előnye, hogy hallom a gondolataim :)
2022. ápr. 4. 13:14
15/18 anonim válasza:
Ikreim vannak, az egyikkel simán, nagyon anyás szerintem ez is számít. Meg is jegyezték párszor, hogy milyen ügyes.
A másikkal nem :) Ő mozgékonyabb.
2022. ápr. 4. 13:51
16/18 anonim válasza:
Mi csak kisebb vásárlásokra vittük eddig, úgyhogy a kis kerekes bevásárlókosarat vagy a gyerekeknek való bevásárlókocsit ő tolja (nagyon felelős pozíciónak érzi, közben nem foglalkozik a pakolászással), néha azért rá kell szólnom, hogy álljon meg, ha valamit meg szeretnék nézni vagy ha elkezdene futni a kocsival. A sorban már kevésbé türelmes, addig fel szoktam venni, hogy körülnézzen, aztán ő csippantja le a bankkártyát (ezzel kicsit tudom motiválni, hogy ki kell várni türelmesen míg sorra kerülünk, aztán fizethet). Azért amikor nagyobb kocsival kell mennünk, már nem olyan egyszerű, mert a kocsiban nem marad meg, ilyenkor ha épp nincs kire hagyni, ő is kap egy kis kosarat, amit tolhat...
2022. ápr. 4. 15:15
17/18 anonim válasza:
Jézusom ebben mi lepontoznivaló van? 😅
2022. ápr. 4. 15:44
18/18 anonim válasza:
3 év körül mondtam először h kibírhato volt a boltba menetel. Előtte babakocsis korában tudtam vele vásárolni. Közte vagy borzaszto volt vagy akkor mentem be vele ha jól volt lakva, nem volt nyűgös és 1 dolgot kellett vennem.
Auchanban pl ördög ütős hisztit nyomott sokáig, 3ra emlékszem. De ott mai napig nyugtalan lesz, túl nagy áruház.
4 évesen már kifejezetten szeretett vásárolni és szinte élvezet vilt vele, mert vicces volt és már nem sírt - ez a közeli, megszokott lidl spar penny uzletekre volt igaz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!