Szerintetek a Nagy Zorka és a Nagy Dorka jó név ikreknek? Vagy Nagy Abigél Dorka és Nagy Hanna Zorka? Vagy Nagy Zorka Málna és Nagy Dorka Bodza? Ezek közül nem tudunk dönteni .
Zorka és Dorka aranyos és szép nevek. Felnőttnek is teljesen jó.
A Málna, Bodza rémes.
A Hanna màr lejárt lemez, kb minden második kislányt Hannának hívnak az oviban. Az Abigél szép.
Én tudok mondani sokat, de azok eléggé hasonlítani fognak egymásra 😀
# Odett - Odil (Hattyúk tavában a 2 hattyúhercegnő neve)
# Kornélia - Kordélia
# Jázmina - Jácinta
# Karina - Korina
# Druzsiána - Fruzsina (Druzsi és Fruzsi)
# Jáhel - Ráhel
# Edit - Judit
# Fanni - Lotti
# Karolt - Sarolt
# Adél - Léda
Bár nem stílusom de sem a Zorka sem. Dorka nem problémás, de ikreknek, tesóknak igen.
Ikreknek ugyanúgy adnék nevet, mint “mezei” testvéreknek.
Ha nagyon tetszik, akkor válaszd ki avgy a Dorka vagy a Zorka nevet az egyiküknek a másikuknak pedig egy nem olyan hasonlót.. Abigél mondjuk talán nem is olyan gyakori manapsàg
Nagy Dorka
Nagy Abigél
Teljesen jó szerintem.
Az Abigel Dorka es Hanna Zorka szerintem teljesen vallalhato, ha mar ennyire szeretned a Zorka-Dorka parositast (szerintem boven eleg lenne az Abigel es a Hanna, de nem az en gyerekeimrol van szo).
Lanynrvekbol nekem tetszik az Olivia, Nora, Anna, Izabella, Kornelia, Georgina, Flora, Alexandra
Abigel Dorkàra és Hanna Zorkára még egy szavazat, de akkor mindenképp az első keresztnevet használjátok, így is keverni fogjátok őket, még ha egy betű eltérés van a nevükben főleg.
Kislányom Zorka Hanna egyébként:)
Ismerek egypetéjű ikerpárt, már rég felnőttek, de a mai napig utálják, ha összekeverik őket (ami azért valljuk be megesik). Nekik a nevük egyáltalán nem hasonlít, hál Istennek. Ha külsőre szinte tök egyformák és még a nevük is, az lehet, hogy kisgyereknél cuki, de felnőttként katasztrófa.
Hanna, Dóra (Dorka helyett), Abigél vállalható, normális nevek. Ezek közül választanék, ha csak ezek jöhetnek szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!