Lehet hogy újra menstruálni fogok? Vagy miért csinálja ezt a mèhem?
Figyelt kérdés
3 hete voltam rákszűrésen minden ok volt. 5 hónapos a babàm, 100% anyatej. Tegnap mikor szoptattam nagyon furcsa érzés volt mindig mintha enyhén összehúzòdna és gorcsolne. Erre ma éjjel szintén ahogy szoptatok nagyon hangosan 20 perce folyamatosan “kluttyog “ hangosan kuruttyol mintha mozgás lenne benne. Másnak is volt ilyen? Ha igen, mi okozta?2022. márc. 29. 00:24
1/8 anonim válasza:
A mai világban bármi megtörténhet.
2/8 anonim válasza:
Miért ne menstruálhatnál? Ha hangosan kuruttyol az viszont nem a méhed, hanem a gyomrod.
3/8 anonim válasza:
Nem egészen értem, mi a probléma, de az is normális, ha menstruálsz ennyi idővel szülés után, sőt, akár terhes is lehetsz.
4/8 anonim válasza:
Hát egészen biztosan nem az agy tekervényeid...
5/8 A kérdező kommentje:
3: sehol nem írtam, hogy probléma lenne, csupàn nem volt még ilyen, és próbálom megfejteni, mi lehet az oka ..
2022. márc. 29. 04:00
6/8 anonim válasza:
Siman menstruálhatsz..
Nekem napi 8 szoptatás ( megkezdett hozzátáplálás) és 1 napos vérzés után 2 csíkos lett a teszt ( tervezetten)
7/8 anonim válasza:
2 évig szoptattam igény szerint.
8 hónapos volt a lányom, amikor megjött a menzeszem.
8/8 anonim válasza:
Rendeződnek még mindig a belső szervek.
Szerintem a beleid mozgolódtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!