Szülőként mit szólnál ahhoz, ha a felnőtt gyereked megváltoztatná a nevét?
Figyelt kérdés
A Petra név lett számára anyakönyvezve születésekor, de most megváltoztatná egy hosszú és ritka, ám de ismert névre. Ezt a nevet szándékosan nem írom le, ne is kérdezzétek.
Hogy állnál ehhez hozzá?
2022. márc. 28. 14:41
21/21 anonim válasza:
20-as:
Egyik kérdésnél pont ezt írtam le, hogy ezért nem látom értelmét a második névnek, erre nullára lepontoztak :D
Én vezeték- és keresztnevet is változtattam. Húgom is.
A szüleim megszokták egyébként, az ismerősök meg eleve ezen a néven ismertek, mert annyira gyűlöltem a sajátomat, hogy az új nevemen szólíttattam magam már általános iskolás korom óta. De anyagi okok miatt csak felnőttként volt rá lehetőségem, hogy le is cseréljem hivatalosan. Abszolút nem bántam meg, nagyon örülök a döntésemnek 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!