Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha betegek vagytok, akkor...

Ha betegek vagytok, akkor hogy foglaljátok le a gyereket?

Figyelt kérdés

Szóval elkaptam valami remek gyomorinfluenzát, a gyerek sincs teljesen jól, de nála csak a hányásig jut el a dolog.

Pont ma a férjemnek hosszú napja van.

Mesét nézünk, mert kb a túlélésre játszok, de nem akarom hogy egész nap menjen a youtube. Az a baj a gyerek is kanapélakó jelenleg, szerintem émelyeg. 2 éves, még nem tudja kifejezni magát csak halandzsázik, szóval nem tudom fáj-e valami, de bekuckózott a kanapéra egy pokróccal reggel, és csak nézett ki a fejéből.

Ti erőltetnétek játékot így, vagy ez ma egy ilyen nap lesz?

Nálunk nem tilos a mese, csak korlátozva van normál esetben.

Nehezíti a dolgot, hogy még ha el is múlik a hasmenésem, esik kint szóval nagyon kimenni sincs ingerenciám.

Van valami öteletetek? Köszike 🙂

2022. márc. 27. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Mi történik akkor ha ma mesét néztek? Semmi!!! Nyugi, nem ilyenekről van szó, hanem amikor mindig, egész nap megy a tv. De hányva-fosva építőkockázzon aki akar, én nyugodt szívvel nézném a mesét. Jobbulást!
2022. márc. 27. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nézzetek mesét, olvassatok, színezzetek, bábozzatok, énekelgess, táncoljatok (amennyire ezt ülve plédbe csavarva lehet, aztán valahogy eltelik ez a pár gyógyulós nap. Szerintem ne vidd ki, ha mégis rosszabbul lesz vagy te leszel rosszabbul inkább benn legyetek. Szellőztess.
2022. márc. 27. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
iPaden mesét néz, színez, olvasunk stb, ilyeneket csinálunk amiket lehet egy helyben. Nem történik semmi ha van 1-2 ilyen nap.
2022. márc. 27. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mi is mesézünk.. rajzolgat, kirakó.. napozunk a teraszon és túlélünk
2022. márc. 27. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baj ha 1 napig csak tv-ztek!! Betegek vagytok.

Had nézze ha az esik jól neki.

Ha o alszik akkor aludj teis.

Gyors gyógyulást!

2022. márc. 27. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a gyógyulás az első! Ne érezd magad szarul meg pluszban amiatt is, hogy mesét néz a gyerek. Jobbulást mindkettőtoknek!
2022. márc. 27. 15:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Pihenünk amennyit tudunk!
2022. márc. 27. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Kuckózz be te is a tv elé, és próbáljátok túlélni a napot. Főzz egy teát magatoknak, meg pár szem krumplit, a gyereknek ropit, és engedd el a mai napot.

Jobbulást!

2022. márc. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!