Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok gyereket, de ha...

Nem akarok gyereket, de ha latok egy normalis ferfit gyerekkel, akkor az van bennem : vele miert nem talalkoztam hamarabb hogy tolem legyen az a gyerek? Miert van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkan van ilyen. De ha olyan ferfit latok, aki kene nekem, es latszik rajta hogy normalis, szep eletuk van, akkor miert erzem azt hogy barcsak velem lenne a szep elete meg tolem lenne gyereke, ha nem akarok gyereket?

Lehet akarok legbelul csak nincs olyan ferfi az eletemben, akivel igy ereznek?

2022. márc. 25. 23:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
44%
Ha cuki babaruhák és hasonló aranyosságok miatt jöttök rá, hogy akartok gyereket akkor arra is gondoltok, hogy nem csak hogy babátok lesz hanem egy új ember a vilàgon, akinek sok nehézséggel meg kell majd küzdenie az életben? Vagy azért ez nem olyan meggondolatlan érezlemi alapú mint az olyan helyzetek hogy szerelemből házasodni, nem látni a szerelemtől racionálisan a másik embert, aztán mire a gyerek ért valamit a világból jön a válás.
2022. márc. 27. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
11. Igen mi ilyen fogyatékosok vagyunk, akiket csak az ösztöneink irányítanak és sorban potyogtatjuk a gyerekeket. De jó, hogy jössz te a nagyokos, aki felvilágosít minket. Köszönjük. Ha a szüleid nem foglalkoztak veled, légyszi ne minket utálj, hanem fordulj szakemberhez!
2022. márc. 27. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
11es. Az ember nem úgy vállal gyereket, hogy egy szép napos reggelen úgy ébred, hogy én most hozok egy új embert a földre, aki majd remélem betegeket gyógyit vagy fát ültet és szelid, de hasznos tagja lesz a társadalomnak.. hanem úgy, hogy látja maga körül a többi embert élethelyzetekben, látja a baba cuccokat a boltban és pl erről elindul egy gondolatmenet, hogy ő a párjával milyen szülő lenne, hogyan válnának teljes családdá..stb.. a párod, a rokonod, egy idegen férfi, egy gyerekszoba, egy film.. valami van, ami elülteti benned a gondolatot.. ezekről beszéltünk eddig. Azon gondolkodj el téged mi frusztrál ebben? Mi miatt jutott eszedbe erről az egészről, amit írtál? Én magamban keresném ennek a semmiből jött már-már támadó hangnem gyökerét. Legyen szép estéd.
2022. márc. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!