Hol kérhetek segítséget? Tartós élelmiszer vagy ruha? a kisfiam 70cm
Egyedül nevelem a kisfiam sose kapunk segítséget mindig elutasitanak van egy féléves kisfiam mamámmal élunk aki tolószékes így nem tud vigyázni a kisfiamra csak én. Így dolgozni se tudok menni
😭😭😭😭😭😭😭😭
Mi nincs? Bolcsi, munka? Semmi sincs? Akkor megis hogy tervezed az eleted? Adomanyokbol, orokre?
Munkat kell keresni, gyerek meg mehet bolcsibe, 6 honapos kortol.
Ha muszaj, akkor muszaj.
Voltam ☺️
Ezert irtam, amit. Nalunk sincs bolcsi, akkoriban autom se volt, abba a varosba jart bolcsibe a lanyom, ahol dolgoztam. 7 honapos volt ekkor, a szivem megszakadt, de be kellett adnom. Es ugye busszal mentunk, ami orankent jart, a buszmegallo meg 30 perc setara volt, nagy szivas volt, de muszaj volt megoldani.
Allast pedig ugy kaptam, hogy amig interjun voltam, addig a szomszed vigyazott a gyerekre.
Az elso honapban meg a buszberletre is kolcson kellett kernem valakitol, ennyire nem volt penzunk.
Mi az, hogy "te is lehetsz még ilyen helyzetben?"
Aki felelősen gondolkodik, az nem fog ilyen helyzetbe kerülni, azért, mert te nem tetted, a nők nagyobb része megteszi.
Dolgoztál előtte? Mert ha igen akkor kapnod kellett volna a csedet fel évig ami egy nagyobb összeg, most pedig gyeden lennel a gyermek 2 éves koráig.
Lehet beszelni a vedonovel is, itt szokott rendezni ruhat a rászorulóknak. Én a napokban adtam el piti összegért egy nagy zsák alig használt babaruhat. Facebookon tényleg sokat hirdetik potom pénzért, és valamikor van ingyen elvihető is. Egyébként mindent meglehet oldani, csak akarni kell, nem hiába nem vállalunk más nyakába gyereket. Apuka nem tud segiteni? Mármint vigyázni a gyerekre, míg munka után keresgelsz. Vagy a helyi önkormányzat nem tudna alkalmazni 4 vagy 6 órában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!