Szerintetek szép név lenne a "Gyindorka"?
Figyelt kérdés
Nővérem várandós és azt mondta, hogy a férjével úgy döntöttek, hogy a lányukat majd "Gyindorkának" nevezik el. Azért ezt választják, mert szerintük ez egy klasszikus név továbbélése lenne.Tudják, hogy nem anyakönyveztethető név, de azt mondják, majd kérvényezik, hogy az lehessen.
Nekem először nem tetszett, de egyre szebbnek találom.
Ti mit gondoltok erről?
2022. márc. 24. 10:50
1/19 qkker1 válasza:
Szegény gyerek.
Remélem nem engedélyezik ezt a marhaságot!
2/19 anonim válasza:
és ez honnan jött? Vagy én vagyok lemaradva valami aktuális képregényhősról v. videojátékról? :-D
3/19 anonim válasza:
És öreg néni korában hogy fogják hívni?
Gyindo néne?
4/19 anonim válasza:
Aztán melyik volna az a klasszikus név, amelyiknek ez a továbbélése? És hol, Üzbegisztánban? Úgyse fogják engedélyezni, legalábbis a gyerek érdekében remélem.
5/19 anonim válasza:
Nem tetszik. Olyan, mintha valami fogyatékossági jelző lenne. Hogy pattant ki ez a név az agyukból? Azt már meg se kérdezem, hogy a #FIDESZ mit keres a hashtagek között.
6/19 anonim válasza:
Haha! Ebbol konnyen gyoker is lehet. Akar Gyikkorda is.
Megall az eszem, ilyen hulye embereket.
7/19 anonim válasza:
Netan szegeny gyerek angol nyelvteruletre kerulne, lesz belole Gindork.
8/19 anonim válasza:
Rögtön az Un Dorka ugrott be.
Ne csesszetek már ki azzal az ártatlan gyerekkel!
9/19 A kérdező kommentje:
Szegény gyerek! Meg sem született, ti máris kritizáljátok a nevét!
Ezért a nővérem eldöntötte, hogy István lesz!
2022. márc. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!