Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » COVID és gyerek: kinek milyen...

COVID és gyerek: kinek milyen rémtörténete negatív története lett végül?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a járványidőszak alatt rengeteg volt a kategóriában az aggódó, sőt parázó kérdés. Most, hogy 2 év eltelt és vége a járványnak, kinek milyen COVID-hoz kapcsolódó negatív története volt akár a gyerekkel, akár a szüléssel kapcsolatban? Nagyon rosszul végződő történetet hallott valaki? Ha igen, mi történt?

2022. márc. 20. 19:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Engem viszont jobban aggaszt,higy trlr van a rt azzal h a kinai covid vakcina tomegesen okoz leukemiat . Ott a gyerekeket is sinovaccal,sinopharmmal oltottak. Ez valami tragedia lesz,ha beigazolodik. A korhazak mindenesetre jelentettek,h dupla az esetszam az oltasok ota. :(

Nalunk covid utan a 2 eves egy hetig nem evett es azota sem igazi az etvagya. Ragcsat csokit enne,de a fott etelt alig akarja elfogadni,se levest,se rakottat,amit azelott imadott. :(

2022. márc. 21. 07:52
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, valószínűleg nem érzi az ízeket, ezért nem eszik.
2022. márc. 21. 08:01
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
12-es,lehet,de mar masfel honapja volt. :/
2022. márc. 21. 08:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak 2021 februárban volt covidja,azóta sem érzi normálisan a szagokat,ízeket,csak ímmel-ámmal 😒
2022. márc. 21. 08:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hónap volt, mire újra éreztem szagokat és ízeket. A jó evő lányom meg 4 hónapig semmit nem evett meg, napi fél szelet vajaskenyér meg pár harapás alma volt amit elfogadott. Aztán szerencsére elmúlt, már újra eszik rendesen.
2022. márc. 21. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Másfél hónap semmi. Nekem hónapokig semmi sem volt, aztán minden büdös lett és furcsa égett jellegű íze volt mindennek. A sót és a cukrot éreztem először, mindenre marok számra szórtam sót, hogy ne égett fűrészport egyek. Barátnőm lassan egy éve nem érez semmilyen ízt és szagot.
2022. márc. 21. 12:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm másfél éve nem érez ízeket és szagokat. Sőt, van amit büdösnek érez így nem bír egy jó ízűt enni.
2022. márc. 21. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Hmm itt a válaszok alapján lehet én is elkaptam tünetmentesen...

Tavaly november óta ürülékszagúnak érzem a húsokat (az ízüket nem), az öblítőt meg parfümöket vegyszerszagúnak...

Lehet, hogy emiatt van?

Ez elmúlik egyszer azért? Merthát nem egy jó buli 🙄

2022. márc. 22. 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek idővel elmúlik - és van, akinek nem.
2022. márc. 22. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:
81%

11.: Hozzál már erre valami forrást kérlek...

Rajtam asztmásként enyhén ment át a covid, 0 tüdőtünettel, száraz köhögésem egy pillanatig sem volt. Viszont eszméletlenül felerősítette a pánikrohamokat, egyszer konkrétan arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt. Kivizsgáltak alaposan, nincs poszt covidom, semmilyen károsodásom, és hála Istennek a környezetem is igen szerencsés volt. Fele-fele arányban vagyunk oltottak és oltatlanok, a betegség idején viszont mind oltatlanul estünk át. Igaz, átlagosságban mi elég egészségesen igyekszünk táplálkozni, talán ez is számított, pedig elég sokunknak van alapbetegsége.

2022. márc. 22. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!