COVID és gyerek: kinek milyen rémtörténete negatív története lett végül?
Engem viszont jobban aggaszt,higy trlr van a rt azzal h a kinai covid vakcina tomegesen okoz leukemiat . Ott a gyerekeket is sinovaccal,sinopharmmal oltottak. Ez valami tragedia lesz,ha beigazolodik. A korhazak mindenesetre jelentettek,h dupla az esetszam az oltasok ota. :(
Nalunk covid utan a 2 eves egy hetig nem evett es azota sem igazi az etvagya. Ragcsat csokit enne,de a fott etelt alig akarja elfogadni,se levest,se rakottat,amit azelott imadott. :(
Hmm itt a válaszok alapján lehet én is elkaptam tünetmentesen...
Tavaly november óta ürülékszagúnak érzem a húsokat (az ízüket nem), az öblítőt meg parfümöket vegyszerszagúnak...
Lehet, hogy emiatt van?
Ez elmúlik egyszer azért? Merthát nem egy jó buli 🙄
11.: Hozzál már erre valami forrást kérlek...
Rajtam asztmásként enyhén ment át a covid, 0 tüdőtünettel, száraz köhögésem egy pillanatig sem volt. Viszont eszméletlenül felerősítette a pánikrohamokat, egyszer konkrétan arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt. Kivizsgáltak alaposan, nincs poszt covidom, semmilyen károsodásom, és hála Istennek a környezetem is igen szerencsés volt. Fele-fele arányban vagyunk oltottak és oltatlanok, a betegség idején viszont mind oltatlanul estünk át. Igaz, átlagosságban mi elég egészségesen igyekszünk táplálkozni, talán ez is számított, pedig elég sokunknak van alapbetegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!