Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » COVID és gyerek: kinek milyen...

COVID és gyerek: kinek milyen rémtörténete negatív története lett végül?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a járványidőszak alatt rengeteg volt a kategóriában az aggódó, sőt parázó kérdés. Most, hogy 2 év eltelt és vége a járványnak, kinek milyen COVID-hoz kapcsolódó negatív története volt akár a gyerekkel, akár a szüléssel kapcsolatban? Nagyon rosszul végződő történetet hallott valaki? Ha igen, mi történt?

2022. márc. 20. 19:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Nincs vége a járványnak.
2022. márc. 20. 19:42
 2/20 anonim ***** válasza:
27%
Mert sose volt igazi járvány. Szezonális infulenza szerű a covid is, csak a covidba kevesebben halnak meg, az infukenzát meg nem reklámozzák.
2022. márc. 20. 19:45
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Hol van vége a járványnak? Szombaton lett pozitív a tesztem, olyan betegek vagyunk mint az állat. A környezetemben 4 beteg családról tudok. Mesélj még, kérlek!
2022. márc. 20. 19:55
 4/20 anonim ***** válasza:
20%

Így van!Nem volt itt semmiféle jàrvàny:D

8 milliàrd emberből 16 millió halt meg de több mint a fele a hiszti miatti ellàtatlansàg miatt illetve az oltàsok miatt is ha tetszik ha nem a sok nagyokos jàrvàny szakértő hatökörnek.

Ennyi a vélemènyem és annyi még hogy eszetekbe ne jusson oltakozni.Rengeteg az oltàs kàrosult.Nem fejezik be még úgysem.Nemsokà rà fogjàk az ukràn menekültekre a kövi "hullàmot".Illetve a WHO fogja szabàlyozni a plandémiàkat nem a kormànyok tehàt előìrhatjàk bàrmikor a kötelező ami abszolút jogszerűtlen és etikàtlan.Ez a terv legalàbbis.

Vagy riogatàs ez is?Nem tudni!

Az ukràn hiszti is egy nagy kamu.Màr 8 éve tart a hàború és nem most kezdődött.Ha a covid hiszti màr uncsi akkor kell egy újabb hiszti és gyűlöletkeltés.Előtte oltatlan kutyàk voltak,most Putyin és az oroszok a gonoszok:D

2022. márc. 20. 19:56
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
4. Virológus külpolitikai elemző professzorunkat hallottuk :D
2022. márc. 20. 20:11
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek olyat, akinek post covidos a gyerek.

Sajnos több felnőtt ismerős meghalt, a gyerekem ovis csoporttársának az anyja, bnőm fiatal(52 éves) apukàja..stb sokan

De van olyan, aki 2 hét mélyaltatásból kijött szomszéd.

Én amiatt féltem, mert újszülött babám volt én meg ebből kifolyólag frissen szült plusz egy 1,5 éves gyerekkel.

A kicsinél az életét is féltettem, amugy inkább az munkált bennem, hogy hogyan lenne, ha ezt az épp túlélős időszakot megfejeln egy komolyabb betegséggel is.

Szerencsések voltunk, 1 hónapja kaptuk el mind a 4-en ( plusz a tágabb családtagok is sorban

Azért egész más egy 2 évessel és 3,5 évessel. Másképpen nehéz, de már volt rutinunk.

Viszont a kicsi rettentő nehezen kászálódott ki.. vele megyünk szívuh-ra nemsokára.

2022. márc. 20. 20:16
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon nincs vége. Nálunk az oviban most tombol. Másik csoportból kisgyerek intenzíven van.

Többen járnak vizsgálatokra post-covid miatt(kóros étvágytalanság, izületi fájdalmak, keringési problémák) mind 8 év alattiak.

2022. márc. 20. 20:24
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

Nekem egyre több ismerősöm covidos, gyerek osztályában is van megint.

Ha rémtörténetet akarsz akkor nézz utána, hány gyerek lett teljesen árva a covid miatt. Annyian vannak csak itt Mo.-on, hogy külön alapítványt hoztak nekik létre.

2022. márc. 20. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt lettem covidos.Semmi baja a kicsinek,most 1 hónapos.

Viszont! Azóta sem érzek ízeket és szagokat normálisan.Valamit egyáltalán nem,valamit csak rosszul.Nem érzem a kedvenc öblítőm illatát sem,a kedvenc illóolajam pedig büdös fűszer szagú az édes helyett.. T-T

2022. márc. 20. 20:39
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

Nálunk itt a faluban volt egy csaj. Terhes volt, úgy kapta el a covidot. Igazából csak köhögött. De mivel iszonyú parás, magára hívtaa mentőket. Bevitték, benn tartották. 3.nap reggel meg telefononbeszélt a férjével, hogs jobban van sokkal, jönne haza. Délután hívták a ferjet a kórházból, hogy a nőt elaltatták, lélegeztetőre tették, csaszarral a 30.héten elvették a gyereket is.

Ennek 1 éve.

Azota birósági ügy lett belőle, mert indokolatlan volt az altatás, lélegeztetőre tevés. A császárról ne is beszéljünk.

A fiuk 1 éves volt nemrég, azon a szinten van, mint a 3hónapos lányom.

Emellett vízfejű lett (ami állítólag az uh-kon nem látszott).

Más.

Férjemmel mi decemberben kaptuk el a covidot (ami gyengébb volt mint egy influenza) ő azótaa mai napig nem érez szagokat

2022. márc. 21. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!