Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez is a gyógyulás része lenne?

Ez is a gyógyulás része lenne?

Figyelt kérdés

5 hete szültem, volt gátmetszés is, illetve belül is több helyen kellett varrni. Felszívódósat kaptam, ami tegnap kezdett kipotyogni. Azóta most megint jobban fáj, pedig már egész jól elvoltam vele, csak az állás volt nehéz, és egész nap viszket. Ez mennyire normális?

Illetve másik kérdés, hogy eddig 4 szálat találtam, ahány szál, annyi öltés volt? Vagy nem biztos hogy mindet észreveszem?

2022. márc. 20. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Viszketés nekem is volt.

Viszont én nem találkoztam minden szállal!

A vége fele nekem már mintha teljesen elázott, színét tekintve kifakult szálak lettek, melyeket úgymond szét lehet morzsolni, vagy hogy is mondjam, a wc papírral simán le lehetett észrevétlenül törölni.

2022. márc. 20. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kellene, hogy ujra rosszabbodjon, valoszinuleg begyulladt. Nekem durvabb volt, vadhus nott rajta, raulni semtudtam, menni is alig. Pont kb. 5 hettel szules utan el is mentemvele dokihoz meg a 6 hetes kontroll elott, leecsetelte, ami rengeteget segitett. En megmutatnamorvosnak a helyedben.
2022. márc. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!