Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi családtámogatást...

Mennyi családtámogatást (CSOK, Babaváró, Zöld hitel) vettél fel, és mire fordítottad?

Figyelt kérdés

Sikerült elérni a kitűzött céljaidat? Ha ingatlant vettél, mennyi önerőd volt? Vállaltál előre babákat, vagy meglévőre vetted fel?

Csupán érdekel, hogy mennyire ér célba ez a támogatás!

2022. márc. 20. 11:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

20-as szerintem az a bajuk, hogy jobban szeretnek sikersztorikat olvasni. Pedig ez a nagy valóság, nem mindenkinek jön össze könnyen a kisbaba. Lombikkal próbálkoztok? Bocsánat, ha indiszkrét vagyok.

Tudod mi a felesleges? Amikor valaki felveszi a babavárót és esküvőt meg nászutat szervez belőle... na én erre is láttam példát.

2022. ápr. 14. 16:16
 22/24 anonim ***** válasza:
21-es! Nem hiszem, hogy a sikersztorin múlik a lepontozás. Nekünk bejött, mégis lepontoztak. 19-es vagyok.
2022. ápr. 14. 17:36
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Veled meg talán az volt a bajuk, hogy jól kihasználtátok? Gratulálok a három gyermeketekhez, hidd el rengeteg irigy ember van sajnos, velük nem érdemes foglalkozni. Gyakorin sok troll is van amúgy. Sosem lehet tudni hogy reagálnak egy válaszra, úgyhogy jobb elengedni...
2022. ápr. 14. 23:02
 24/24 anonim ***** válasza:

20-as vagyok, amikor kezdtük volna a lombikot sikerült a spontán terhesség, de sajnos vetélés lett a vége nagyon hamar. Talán nyáron újrakezdjük.

Őszintén engem a babaváró hitel "határideje" nem is izgat egyáltalán, amiatt nem sürgetünk semmit. A még visszalévő 4 év alatt az 5 támogatott lombik akkor is le fog menni, ha nem sietünk sehova, annál többet pedig nem fogunk bevállalni.

2022. ápr. 15. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!