Mennyi családtámogatást (CSOK, Babaváró, Zöld hitel) vettél fel, és mire fordítottad?
Sikerült elérni a kitűzött céljaidat? Ha ingatlant vettél, mennyi önerőd volt? Vállaltál előre babákat, vagy meglévőre vetted fel?
Csupán érdekel, hogy mennyire ér célba ez a támogatás!
20-as szerintem az a bajuk, hogy jobban szeretnek sikersztorikat olvasni. Pedig ez a nagy valóság, nem mindenkinek jön össze könnyen a kisbaba. Lombikkal próbálkoztok? Bocsánat, ha indiszkrét vagyok.
Tudod mi a felesleges? Amikor valaki felveszi a babavárót és esküvőt meg nászutat szervez belőle... na én erre is láttam példát.
20-as vagyok, amikor kezdtük volna a lombikot sikerült a spontán terhesség, de sajnos vetélés lett a vége nagyon hamar. Talán nyáron újrakezdjük.
Őszintén engem a babaváró hitel "határideje" nem is izgat egyáltalán, amiatt nem sürgetünk semmit. A még visszalévő 4 év alatt az 5 támogatott lombik akkor is le fog menni, ha nem sietünk sehova, annál többet pedig nem fogunk bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!