Társadalmilag mért nem elfogadott ha valaki nem akar gyereket vállalni?
Én szerintem ha valaki tudja magáról h alkalmatlan a gyermekvállalásra az ne vállaljon gyereket ilyen egyszerű.
Azokkal van a baj akik ezt nem tudják magukról és mégis gyereket vállalnak van hogy nem is egyet...
Ha valaki elmondja a véleményét mért kell ezen kiborulni?
5 hete szültem és hát tökéletesen megértem a gyermekteleneket!
Eddig szar az egész, én is elgondoltam h lehet elb.sztuk...
Aki nem érez vágyat a gyerekre az ne vállaljon semmiképp, mert meg fogja szívni.
Én még nem látom a hú de boldogság szülőnek lenni, megéri minden perce dolgot...
Van aki elfogadja, és van aki abszolut nem.
Én és a párom tudatosan gyerekmentesek vagyunk, 12 éve együtt. A normálisabbak teljes mertékben elfogadják a döntésünket, kb maximum egyszer megkérdezték, és tudomásul vették a nemleges választ, évek óta szóba sem jött a téma.
De bőven vannak olyanok is, sajnos sok esetben kevésbé elkerülhető emberek ( rokonok, munkatársak), akik állandóan ezen lovagolnak ha találkozunk, győzködni próbálnak, hogy " gyerek az mindenkinek kell" , "addig nem tudjuk mi a boldogság amíg nincs gyerekünk" , " minek vagyunk együtt, minek házasodtunk össze ha nem akarunk gyereket" , stb stb, ostoba dumák tömkelege. utolsó bunkó módon beszélnek velünk, megkérdőjelezik a kapcsolatunk komolyságát, minőségét, önzőknek bélyegeznek, és sok sok egyéb cifraságokat képesek a fejünkhöz vàgni. Volt aki konkrétan betegnek, selejtnek nevezett amiért nem akarunk gyereket. ( Az illető egy 5 gyerekes anyuka egyébként). És ez nem vicc. Rühellem az ilyeneket. Szánalmasak.
A normális gondolkodású , normálisan gyereket nevelő gyerekesekkel semmi bajom nincs.
Szóval van aki elfogadja, van akit nem érdekel, és vannak olyanok is bőven akik nem hajlandóak intelligensen reagálni erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!