Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Társadalmilag mért nem elfogad...

Társadalmilag mért nem elfogadott ha valaki nem akar gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Én szerintem ha valaki tudja magáról h alkalmatlan a gyermekvállalásra az ne vállaljon gyereket ilyen egyszerű.

Azokkal van a baj akik ezt nem tudják magukról és mégis gyereket vállalnak van hogy nem is egyet...

Ha valaki elmondja a véleményét mért kell ezen kiborulni?

2022. márc. 14. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
10. A mai huszonévesek még bőven tanulnak, nincs egzisztenciájuk, mire vállalnának gyereket?
2022. márc. 15. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

5 hete szültem és hát tökéletesen megértem a gyermekteleneket!

Eddig szar az egész, én is elgondoltam h lehet elb.sztuk...

Aki nem érez vágyat a gyerekre az ne vállaljon semmiképp, mert meg fogja szívni.

Én még nem látom a hú de boldogság szülőnek lenni, megéri minden perce dolgot...

2022. márc. 15. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó,hány éves vagy?
2022. márc. 15. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Van aki elfogadja, és van aki abszolut nem.

Én és a párom tudatosan gyerekmentesek vagyunk, 12 éve együtt. A normálisabbak teljes mertékben elfogadják a döntésünket, kb maximum egyszer megkérdezték, és tudomásul vették a nemleges választ, évek óta szóba sem jött a téma.

De bőven vannak olyanok is, sajnos sok esetben kevésbé elkerülhető emberek ( rokonok, munkatársak), akik állandóan ezen lovagolnak ha találkozunk, győzködni próbálnak, hogy " gyerek az mindenkinek kell" , "addig nem tudjuk mi a boldogság amíg nincs gyerekünk" , " minek vagyunk együtt, minek házasodtunk össze ha nem akarunk gyereket" , stb stb, ostoba dumák tömkelege. utolsó bunkó módon beszélnek velünk, megkérdőjelezik a kapcsolatunk komolyságát, minőségét, önzőknek bélyegeznek, és sok sok egyéb cifraságokat képesek a fejünkhöz vàgni. Volt aki konkrétan betegnek, selejtnek nevezett amiért nem akarunk gyereket. ( Az illető egy 5 gyerekes anyuka egyébként). És ez nem vicc. Rühellem az ilyeneket. Szánalmasak.

A normális gondolkodású , normálisan gyereket nevelő gyerekesekkel semmi bajom nincs.

Szóval van aki elfogadja, van akit nem érdekel, és vannak olyanok is bőven akik nem hajlandóak intelligensen reagálni erre a dologra.

2022. ápr. 20. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
2. A társadalomnak csak egy része fogadja el. A másik része meg ítélkezik, győzködni próbál hogy gyerek az kell, sérteget, kioktat stb stb. Csak azért mert vannak akik nem ugyanúgy akarnak élni, másképp gondolkodnak, más dolgok fontosabbak nekik, mint a gyerekvállalás.
2022. ápr. 20. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem apám állandóan mondogatja, hogy szüljek mihamarabb, ő unokát akar mindenképp, a gyermek az élet értelme és ez a normális. férjem is már nagyon erőlteti a dolgot. mondjuk sokszor elgondolkodok ezen és lehet igazuk van.
2022. szept. 8. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!