Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kezdtél el császár után...

Mikor kezdtél el császár után mozogni (tornázni/sportolni) és mit?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz szólna, akik terhesség előtt sportoltak, a várandóság alatt is mozogtak egészen a szülésig, majd császárral szültek. Tudom, ez így nagyon konkrét, de biztost akad, akire illik a leírás.

2022. márc. 13. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Császár után nyolc héttel kezdtem tornázni. Terhesség előtt (a pozitív tesztig), rendszeresen mozogtam, aztán veszélyeztetett terhesként várandósság alatt hetekig volt, hogy fel sem kelhettem, ennyiben nem felelek meg az általad leírt kritériumoknak.
2022. márc. 13. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. márc. 13. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan hét-nyolc héttel később kezdtem, biciklizéssel, jógával. Sétálni kb egy hét után, egyre többet, bár eleinte csak éjszaka, mert a legnagyobb nyári hőségben szültem és csak olyankor volt elviselhető a hőmérséklet. Nem mellesleg így legalább nem látta senki, ahogy pingvinként döcögtem 😅
2022. márc. 13. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

9 héttel később kezdtem a Gyerünk Anyukám szülés utáni regeneráló programjával, ami 8 hetes program. Utána végigcsináltam még 3 programot a GyA-on keresztül.

Azóta rendszeresen futok és Pölös Zsófival pilatesezek. A lányom most 2 éves.

2022. márc. 13. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!