A Boróka név mellé milyen második keresztnevet adnátok vagy adnátok egyáltalán?
Első gyermekem neve Bella Evolet.
A vezetéknév: Maurics. Nem ragaszkodom ehez a két keresztnévhez de ha már van az elsőnek és találunk megfelelőt akkor miért ne legyen a másodiknak is.
Köszi.
És az Evolet kinek a gyereke? :D
Magától ilyet nem talál ki senki.
Ajánlom a Medoxot. Igaz, hogy fiú név, de “híres” körökben divat.
Én az Eszter nevet adtam.
Az egyik csecsemős nővér megjegyezte, hogy milyen ritka :D
Köszönöm.
Akkor 3-4 év múlva a játszótér tele lesz Evolettel. Nem kis teljesítmény 2 nevet is népszerűvé tenni. Ő hozta be a köztudatba a Zselykét is.
Hangzásra ronda név mindkettő.
Evolet eredetileg egy filmben volt. [link]
Aztán valaki rajongó kérvényezte gondolom, az MTA meg elfogadta, mint a Gandalfot.
26#
Én tuti röhögő görcsöt kapnék ha a játszót ott rohangálna egy kis Gandalf 😂 Herkules meg Anakin
Hogy illeszkedjen a ásik gyerekhez:
Boróka Dzsamilla
Boróka Dzsúlia
Boróka Eszmeralada Roszaálindá
Pedig (sajnos) mindegyik adható név az általad felsoroltak közül... Sőt, megkockáztatom, hogy vannak még ezeknél is rosszabbak. Meglepően szórakoztató elfoglaltság egyébként az MTA listáját olvasgatni időnként. Bár kellemesebb érzés úgy olvasni, hogy azt képzelem, néhány nevet csak poénból kérvényeztek, mint belegondolni abba, hogy van legalább egy gyerek az országban, akit Brájennek hívnak (igen, tényleg így kell írni).
Ennyi nyomorult válaszadót...
A kislányom Léna Boróka (a nőgyógyászom után kapta a Borókát és igenis szép név!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!