Elvehetik azért a gyereket tőlem, mert anorexiás vagyok?
Kiskoromban 12-től 16 éves koromig anorexiás voltam. A párom megcsalt, elhagytuk egymást. Egyedül nevelem a 8 hónapos lányomat. A gyedből és plusz munkából (lépcsőházak, házak takarítása) élünk. Ellátom őt maxikálisan, a ház nem koszos, de rendetlenség van.
Belecsúsztam kicsit az anorexiába, keveset eszek, és bűntudatom van.
Anyósom és most már anyámék is azzal fenyegetnek, hogy feljelentenek és elveszik a gyereket.
Hülyeséget beszélnek..
Ha a gyerek jól fejlődik és Neki minden igénye ki van elégítve, akkor senkit nem fognak érdekelni a te étkezési szokásaid..
+ nem tudják bebizonyítani az anorexiát.
Ennyi erőből minden csont és bőr nőtől el kellene venni a gyereket.... 🤦♀️
"senkit nem fognak érdekelni a te étkezési szokásaid..
+ nem tudják bebizonyítani az anorexiát.
Ennyi erőből minden csont és bőr nőtől el kellene venni a gyereket.... 🤦♀️"
Az megvan, hogy az anorexia mentális betegség? Nem csak étkezési szokás. Láttál te már anorexiás embert? Nem vékonyat, hanem valódi anorexiást. Van olyan szintje a betegségnek, mikor nem képes gondoskodni magáról sem, nemhogy egy gyerekről.
Kérdező!
Kérj segítséget minél előbb! Egyszer már kijöttél belőle, most is menni fog. A lányodért tedd meg! Kell neki, hogy egészséges legyél.
Túloztam at étkezési szokás kifejezéssel, azért mert amíg gondoskodik a gyerekről és nem diagnosztizálják a problémát, addig nem fognak semmit tenni a családvédelmisek, ha valaki felnyomja.
Kitartast kedves kerdezo. Egyedul nehez lehet. Tisztellek. Az anorexiabol ki kell gyogyulnod, de nehez igy ha egyedul vagy a nagy vilagban egy gyerekkel. Ha van kedved beszelgetni, irj nyugodtan.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!