Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvehetik tőlem a gyereket,...

Elvehetik tőlem a gyereket, ha nincs munkám?

Figyelt kérdés

Az apjával most váltunk el nemrég. Megegyeztünk kettőnk között, hogy nálam marad, illetve a gyerektartás összegében is.

A munkahely ahol dolgoztam nem tudott már anyaszakot biztosítani, én pedig segítség híján nem tudok 3 szakba járni. Most elmegyek munkanélkülire. Ott nem fognak ezen fentakadni? Albérletben lakunk, de segít az exem addig is anyagilag. Nem veszik el tőlem így a 4 évesem?

2021. jún. 24. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Emiatt nem fogják. Csak akkor, hogyha ütöd-vered, terrorizálod, éhezteted, stb.
2021. jún. 24. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy veszik el! Ne butáskodj! Ha nem éhezik a gyereked, akkor nem veszik el.
2021. jún. 24. 22:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem fog, a munkanelkuli is ad annyit amennyit kerestem. Csak annyira félek, hogy találok-e 3 hónap alatt olyan munkát ami mellett tudom rendezni a gyereket, hozni vinni oviba :( most is kerestem, de sehol semmi lehetőség :(

Az apja nem hagyja hogy éhezzen, de nem várhatom el, hogy évekig eltartson válás utan is, ha esetleg nem lesz egyből valami munka.

6 órás is jó lenne nekem, csak valami legyen :(

2021. jún. 24. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

Add be, valamelyik rokonod vegye ki, és még pénzt is kaptok, ugyanúgy nevelheted te.

A cigányok ezt csinálják és havi több százezret kapnak.

2021. jún. 24. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Emiatt ne aggódj, a legvégső esetben veszik csak el a gyermeket, de nem amiatt, hogy nincs munkád, csak ha veszélyeztetve van a gyermek, ami esetedben nem áll fenn. Én is egyedül nevelem a 7 éves fiamat, próbálkozz a multiknál, ott elég családbarátok, meg lehet egyezni velük, illetve esetleg az oviban ahova jár, hátha van valamilyen munka. Kitartást és fel a fejjel :) minél nagyobb lesz a gyermek annál könnyebb lesz.
2021. jún. 25. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

"....munkanelkuli is ad annyit amennyit kerestem. "

Az mondjuk kizárt.

2021. jún. 25. 06:45
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
munkanelkuli is ad annyit amennyit kerestem. Biztos nem! Fèrjemnek minimálbér volt a fizetés és 51000 ft munkanélkülit kapott. Így kalkulálj! Egyébként nem veheti el a gyereket!
2021. jún. 25. 06:55
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

munkanelkuli is ad annyit amennyit kerestem

hát ha ezt gondolod, akkor csúnyán arca fogsz esni.

2021. jún. 25. 07:27
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
max bruttó napi 5580 az álláskeresési jelenleg.
2021. jún. 25. 07:29
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem veszik el amiért nincs munkád. Ha viszont emiatt nem eteted, vagy nincs lakhatásotok, akkor elvehetik, de láthatás akkor is lesz, és ha rendeződik a helyzet, visszakapod. Ráadásul igyekeznek azért segíteni hogy ne fajuljon idáig a helyzet, anyaotthon pl meg ilyesmi.
2021. jún. 25. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!