Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Kolumba,...

Mit gondoltok a Kolumba, Perla, Alba, Berenisze, Hilda, Antónia nevekről?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 21:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Hilda, Antónia és a Perla nekem okés

a többi nem

2022. márc. 8. 21:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hilda Antónia rendben van.
2022. márc. 8. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se tetszik. Az első 4 nagyon fura, mesterkélt.
2022. márc. 8. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Édes drága jó istenem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. márc. 8. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az Antónia vállalható, de az sem teszik, a többi borzalmas.
2022. márc. 8. 21:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hilda és Antónia oké. A többi katasztrófa.
2022. márc. 8. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem inkább Kaloba?!
2022. márc. 8. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

Kolumba: nekem ami eszembe jut róla, az a kolumbárium (temetkezési hely), Kolumbusz (indiánok szadista tömeggyilkosa), meg a galamb latin neve (mindent összeszaró dög, nem tudom, hogy lett ilyen pozitív jelkép), szóval ez offos.

Perla: ez nem hangzik rosszul, a „gyöngy” jelentése is szép (ha eltekintünk attól, hogy a gyöngy anyagát szemétként választja ki a kagyló, lol), viszont pont a ritkasága, szép hangzása és jelentése miatt gyakori márkanév női cuccoknál, kozmetikumtól alsóneműig mindent hívnak így.

Alba: ez szép, a jelentése is, és egész egyszerűnek számít a ritka nevek közt, nekem még beugrik róla az Alba Volán, de a most születőknek már nem fog.

Berenisze: ezt szerintem elírtad, Bereniké van, ez egy görög női név, ptolemaida egyiptomi királynők neve, nekem tetszik az a korszak, így a név is, de magyar női névnek kicsit flancos. Bár meg lehet szokni, a Veronika is elfogadható, és ugyanebből van.

Hilda: erről valahogy mindig egy szigorú német öregasszony jut eszembe, bocs. kicsit rideg.

Antónia: ez szép, elegáns, és tényleg a legelfogadhatóbb az összes közül, bár pont emiatt ha ritka nevet akarsz, akkor nem megfelelő. Plusz becézés nélkül hosszú, a becézései meg nem az igaziak (a Tóni férfias, a Toncsi p~csás, az Ani meg ezer másik névé lehet).

2022. márc. 8. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Szent Kolumba férfi volt, biztos, hogy nálunk ez női név? Még Pesten is van temploma.
2022. márc. 8. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kolumba: Kolumbusz jut eszembe rola eloszor, meg, hogy az oroszlankiralyban egy oroszlánnak tudnám elkepelni

Perla:ez egyebkent nem rossz, szep a jelentese, de a betukbol kijön a lepra szó es nen tudom nem latni, kulfoldon akar adnam is a Pearl nevet

Alba: ez nagyon tetszik, szinten kulfoldon adnam a gyerekemnek, de mivel nem kulfoldon elek, így az egyik macskamnak lett Alba a neve, egyebkent meg Jessica Alba jut eszembe róla es ot imadom

Berenisze: egy altsulis osztalytarsam volt ez majdnem a vezetekneve, o jut eszembe rola

Hilda: egy vizilo jut eszembe rola, nem tudom, hogy jol emlekszem-e es tényleg van-e ilyen, de mintha lenne egy regebbi mese, amiben igy hívják a vizilovat

Antónia: nem rossz nev, vallalhato, de nekem nem tetszik, se a becezese, se igy teljes formajaban, nekem valamiért nagyon ferfias nevnek hangzik, az Anton ferfi meg egyebkent tetszik

Szóval az Alba tetszik, valallhatonak tartom Magyarországon is és a Perla sem rossz. A tobbi nem tetszik.

2022. márc. 9. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!