Miért 2-3 naponta kell fürdetni a pelenkás gyereket, amikor egész nap pelenkába van, sokáig ül pisibe, kakiba?
Az az ajánlas, amire gondolsz, nem azt mondja, hogy víz se érje. Természetesen megmossák a pelenka alatti területet, csak nem pancsiznak.
Ekcémás vagy érzékeny bőrű gyereknek nagyon jó.
Mièrt ülnènek egèsz nap pisiben, kakiban!?! Amint az ember èszreveszi, hogy ,,kapàs van" kicsereli a pelenkàt.
Nem muszàj minden nap fürdetni. Ha nagyon kakis, akkor rögtön megmossa az ember. De ha szàraz bőrű, ekcèmàs, nem szeret fürdeni, akkor minek fürödjòn minden nap?!?! Elèg 2-3 naponta, de akàr hetente is.
Az èn gyerekem imàdott fürdeni, az első naptòl kezdve. (Otthon fürdettük először 16-18 òràsan) Nem volt kórhàzi ,,csap alà lógatòs" èlmènye. Izzadòs is, mint èn vagyok. Ezèrt minden nap fürdött.
Totál úgy és amiatt csinálom, mint a 4es.
Számomra igénytelenségre, lustaságra vall, ez a hozzáállás.
Ha bőrbaja van, arra ott van nem egy gyogykrém... nem a gyprs fürdetéstől alakulnak ki ezek
5!
Így van, rengeteg gyógykrém van, tele mindenféle kemikáliával. Megszületik szegény csöpp baba és máris mindenféle kencékkel akarod kenegetni? Nyilván nem a sok fürdéstől alakulnak ki, de rásegít.
Ekcémás kisbaba anyukája vagyok, mióta 2 naponta fürdetem a napi helyett sokat javult a bőre. Persze mellette kenőcsözöm is, de szerencsére így kevesebb krém kell
Én is fürdetem, hiába lenne jó a bőrének, de én sem tudok úgy lefeküdni.
A napi rutinunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!