Miért kell kiszépíteni a gyerekek viselkedését?
Figyelt kérdés
Szófogadatlan=akaratos, nem együttműködő, rossz=eleven, neveletlen=fáradt, akaratos, stb.2022. márc. 8. 17:38
1/13 anonim válasza:
Ezek közel sem azonos fogalmak. Aki ezeket felcseréli az fogalomzavarban szenved.
2/13 anonim válasza:
Gondolom nincs gyereked. Ez nem szépítés. Hidd el a szülő jobban tudja milyen a gyereke mint te. Aki mondjuk tegnap látott volna minket a boltban a fiammal, azt mondja neveletlen. Pedig amúgy nagyon szépen tud viselkedni mindenhol csak tegnap nem aludt délután és nyűgös volt. Elmondanám hogy még a könyvtárban se volt ránk soha panasz
3/13 anonim válasza:
Érdekes, az én gyerekem nyűgösen sem tűnik neveletlennek. Pontosan látni, hogy mi a különbség.
4/13 anonim válasza:
A beteg gyerekeket is kiszépítik, és nem létező tulajdonságokkal ruházzák fel: a down-osok cukik, aranyosak, kedvesek, az autisták meg empatikus, szerethető emberek.
5/13 anonim válasza:
Az enyém szabálykövető,szótfogad.Nem én mondom,bár én is ezt gondolom róla, hanem az óvónők akik napi 8 órát vele vannak.Na ma meg azt mondták, hogy hű😂 és én is hazafele.Van ilyen.A gyerekek azok gyerekek, nem lehetnek mindig szabálykövető, jólnevelt, szépen viselkedők,aki mást mond hazudik.Ettől meg nem rosszak,neveletlenek hanem tanulják az életet,a viselkedést hogy mit illik és mit nem.
7/13 anonim válasza:
5 szánalmas vagy. Akinek valamilyen fogyatékossága van az nem lehet cuki és szerethető?
9/13 Derjaderja válasza:
Az egyenlőségjel előtti fogalmakat nem szépítik a jobb oldalon lévők, hanem azoknak van egyáltalán értelmük és nem tartalmaznak ítélkezést.
A "rossz" esetében leginkább.
10/13 anonim válasza:
8. De lehet.
Csak nehéz és az ilyen szülők ezekkel a jelzőkkel kompenzálnak, sokszor próbálják a tényleges érzelmeiket ezekkel elfedni és magukat nyugtatni. Megértem őket és tudom, hogy nem ilyen életet akartak se maguknak se a gyereküknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!