Mi volt a jeled az óvodában? Mi lett a gyermeked-gyermekeid jele mostanság?
Figyelt kérdés
Nekem szilva. A lányomé kifli. Játsszunk kicsit a sok bennünket ért negatív helyzet miatt. :)2022. márc. 7. 14:55
11/22 anonim válasza:
Szerintem csak akkor szeretnek pontozni az emberek ha nem értenek egyet valamivel. Amikor már már vérre menő vita alakul ki valamin és hiába hasznos az övéktől eltérő vélemény bosszúból jól lehúzzák.
De a kedvedért én is nyomtam mindenkinek egy zöldet 😁
Hogy adekvát választ is adjak az eredeti kérdésre: nekem félhold volt a jelem, kislányomnak masni.
12/22 anonim válasza:
Nekem sok jelem volt:
Katicabogár, pillangó, focilabda, pöttyös labda, de ezeken kívül volt még egypar.
A lányomé pöttyös kendő.
13/22 anonim válasza:
Én jelem virág volt és a lányomnak is azt választottam.
14/22 anonim válasza:
Nekem kisház volt. Az apjának létra. A lányunknak a bölcsiben és az oviban is cseresznye a jele. Nagyon szereti a jelét :).
16/22 A kérdező kommentje:
11.! Köszi szépen! És mindenki másnak is. Jó egy kicsit nosztalgiázni.
2022. márc. 7. 23:39
17/22 anonim válasza:
Nekem házikó, férjemé teherautó! Lányomnak perec, fiamnak autó! Lánykám nem választhatott ezt kapta, fiam megküzdött érte egy másik kisfiúval, végül ügyesebb volt!🙂
18/22 anonim válasza:
Napocska volt a jelem és a fiamnak is.
19/22 anonim válasza:
Az én jelem virág volt, később fenyőfa. Öcsémnek cseresznye, majd dob.
A lányaimnak eper és pillangó.
20/22 anonim válasza:
Tulipán voltam, a férjem gomba. A lányunk szív, a fiunk csiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!