Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak ahoz a védőnőhöz lehet...

Csak ahoz a védőnőhöz lehet járni, akihez területileg tartozunk? Nem lehet másikat választani?

Figyelt kérdés
Az eddigi védőnőnk fantasztikus volt. Sohasem éreztem tolakodónak, szólt mielőtt jött, bármit megkérdezhettem tőle... Most új munkahelyre ment és az utóda, inkább támadónő, mint védőnő, ráadásul szétszórt és figyelmetlen is. Eléggé alkalmazkodó típus vagyok, de ez már nekem is sok. :(
2010. szept. 12. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, nem lehet választani. Körzetenként adott a védőnő. Sajnos...
2010. szept. 12. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet,de én úgy tudom,ha nem tartasz rá igényt,írásban lemondhatod.Beszélj a dokival!
2010. szept. 12. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lehet, az én védőnőm is épp most ment el máshová. Jelen pillanatban azt sem tudják, ki fogja helyettesíteni, vagy mi lesz. Múltkor egy másik hölgy volt, tőle kérdeztem, hogy akkor nem lehetne-e, hogy hozzá járjak, és mondta, hogy nem, mert területileg nem hozzá tartozom. :(
2010. szept. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!