Miért parázik sok szülő a háború miatt? Mitől tartanak pontosan?
Figyelt kérdés
Nagyon észrevehető ebben a kategóriában hogy sokan befeszültek. Mitől tartanak leginkább?2022. márc. 4. 20:03
11/14 anonim válasza:
Május végére vagyok kiírva, egyszerűen felek hogy hogy fog alakulni ez az egész helyzet.
Féltem a kislányomat is, aki akkor született mikor elkezdődött a covid 19, most a második lanyom meg egy háborús helyzetbe..
Féltem a ferjem is, nem akarom hogy bármi legyen vele, és úgyszintén a családért es a rokonságért is aggódom.
Sose hittem volna hogy a 21.ik században bombák fognak robbanni es tankok lesznek az utcán, nem is beszélve a sok civil áldozatról. Ilyenkor eléggé elszornyulkodok..
12/14 anonim válasza:
Gazdasági válság borítékolható. Ha a NATO belép és elhúzódik, akkor beléphetünk mi is és a behívót kaphatunk. A férfiak 50 éves korig hadkötelezettek. A nők is polgári védelmi kötelezettek és honvédelmi munkakötelezettek 50 ill. 55 éves korig, féfiak 65 éves korig.
13/14 anonim válasza:
engem pl az miatt mozgat, mert amilyen hülye az orbán és ahogy istenítette eddig nyíltan (most meg már nem annyira nyíltan) putyint, bármi kitelik tőle... persze, most nyilatkozza, hogy kimaradunk meg minden... de nyilatkozott már olyat ami nem úgy lett, szóval... Ha nem ez a bolond lenne itt sokkal nyugodtabbnak lehetne lenni. Most szavazták le újra, hogy módosítsák az alaptörvényt, hogy csak beleegyező népszavazással lehessen kilépni az euból meg a nato-ból...
14/14 anonim válasza:
Milyen szülő az aki nem parázik egy esetleges háborútól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!