Benneteket nem bánata ez? Vagy csak felfújom a dolgot?!
Párom végre felnapozik alig van velünk mert hétfőtől szombatig dolgozik igaz szombaton csak fel napot mert 1kor zár a bolt de tényleg keveset van itthon. Erre ahelyett hogy hozzánk jönne haza megirta messangeren hogy beul meginni egy haverral valamit meg még még beszélik lehet elmennek ma horgászni is. Ahelyett hogy velünk lenne :( tökre örültem végre többet lehetünk együtt :(
Vagy eltulzom a dolgot?
Ti mit szólnátok?
Hát...én is kiakadnék, de valamikor neki is ki kell kapcsolni.
Baromi szarul esne egyébként, de nem duzzognék miatta. Legközelebb szervezz te magadnak barátnős délutánt
Dehogy bántana, sőt! Ha nem menne magától, én küldeném el kikapcsolódni. Ő sem csak apa, férj (vagy nem tudom milyen kapcsolatban vagytok), meg dolgozó ember, hanem férfi is, szükségük van szórakozásra a haverokkal.
Azon persze nem botránkoznál meg, ha ő küldene téged barátnőzni, mi?
Ha nem akarsz elválni rövid időn belül, akkor hagyd élni szegényt.
Ugyan miért ne mehetne el szerencsétlen a haverjaival?
Te nem szoktál beülni egy kávéra a csajokkal? Ha nem, akkor ideje lenne..
Sok fontos dolgot nem írtál le.
Pl. gyerekek vannak-e és ha igen, mennyi idősek?
Hét közben mikor ér haza?
Minden szombaton félnapozik. Általában veletek tölti a szombat délutánt? Ha igen, akkor nem jogos egy egyszeri, haverral, horgászással töltött délután miatt kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!