Mit tegyek, ha nem lettem jó anya?
Javaslat nem nézni celeb anyukás videókat .
Én sütők a lányomal 3-4 éves korától.időtöltés .
Én nem főzök este nem akkor csinálok meg mindent.
Így is fél-10 volt hogy aludni mentem és én vagyok aki hamarabb kell/kellet így volt időm felébredni.
Nincs csak 1 biciklije 1 rollerja,görkorcsojája.
Nyugi nem vagy szar anya max fáradt.
Kérdező, ha elhiszed a youtube anyukák életét, akik reklámozásból élnek, illetve ha elhiszed, hogy az a jó anya, aki helikopzerezik a gyerek fölött meg hívogatja, akkor buta vagy, sajnálom, nem tudok mast mondani. Ez veled a baj, nem mas.
De ha mar ezt ilyen reszletesen ide kiírtad, nekem 2 dolog furcsa.
1. Miért halogattad a biciklivasarlást? Sajnaltad rá a penzt? Feleslegesnek erezted? Pont a bicikli tök egeszseges dolog. Miert nem akartál venni neki?
2. Ha éhes meg szomjas, akkor miért hagyod reggel nyűglődni, miért nincs neki kikészítve valami, hogy egyen-igyon? A chipicaót pont ki tudja egy negyéves is bontani, de akár a zsemlét is oda lehet neki készíteni, meg pohárba vizet, vagy kulacsba, ha félsz, hogy kiborítja. Ha ennyire nem akarsz vele kelni, miért nem tanítod meg önállóan elkezdeni a napot, mierr hagyod nyűglődni?
A többi no comment, kár, hogy ezek alapján azt hiszed, rossz anya vagy. Nem rossz, csak buta.
Valóban nem vagy egy szuperanyu a leírásod alapján, amivel nem is lenne gond. Sokan nem vagyunk azok, de attól még nem vagyunk rossz anyák. Nem kell, hogy ettől szarul érezzük magunkat 😂 Viszont nekem is van egy-két rész a példáidban, amin felszaladt a szemöldököm, mikor olvastam. A biciklis, meg a reggeli ébresztős rész nálam is ezek között volt, mint egy másik válaszolónál. Úgyhogy van azért pár dolog, ahol lenne mit javítani a hozzáállásodon, és akkor lehet, hogy jobban éreznéd magad.
Szintén egy másik válaszra reflektálva: az nem bizonyítja, hogy valaki jó anya, hogy szereti a gyereke. Azok a drága lelkek a legszarabb, agresszív anyákat is képesek szeretni. De ezek nyilván szélsőségek.
Majdnem ugyanez én is, 3 gyerekem van :D
Sőt én rettenetesen pofátlan is szoktam lenni, a 12 éves lányom előtt simán elmajszolok egy csokit úgy, hogy nem kap belőle. Haha :D Ennyi nekem is jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!