Mi a véleményetek a mostani szülőkről? (30-40 felett)
Csak én gondolom úgy hogy ennyi éves szülők nem értik meg a gyerekeiket? Vagyok 20 éves és a nálam kisebbeket megértem mi a probléma velük
Most elmesélem az enyémet. Anyukám mesélte hogy ő ennyi évesen nem foglalkozott a többi érzésével. Megha normálisat mondtam vagy kérdeztem akkor mindig mondja annyira gyerekes vagyok. Pedig csak annyit mondtam neki szép az idő erre mondta jajj ezt tudja meg minek mondok hülyeséget. Ez mióta az? Elvannak válva a szüleim és apám se értette sokszor hogy mi baja van anyámnak. Ő vele is ezt csinálta és amikor felhozom az iskolát hallani se akar róla. Meg mondtam neki mit tervezek a jövőben mindig azt mondja annyira hülyeségeken jár az eszem. Ilyen szülőt életembe se láttam. De a tesóim akik nagyok ők se értik meg. Nehéz vele jól kijönni.. főleg hogy én lakok vele de majd tervezem hogy egyedül éljek csak ahhoz megkell dolgozzak. Fel se merem már hozni a barátaimat mert amikor a lány tesóm elhozta az egyiket akkor a tesómról mindig negatívat mondott és nem hagyta őket kettesben beszélgetni. Tényleg egyes szülők örülnének ha a gyerekük legalább normális. A ti szüleitek milyen?
Ha jól értem, anyukád 45 éves, te 20 (úgy írsz, mint egy 14 éves)
Tehát anyukád 25 évesen szült. Akkor ő is a huszon éves anyukák közé tartozott.
20 éves anyukának jobb esetben max 2 éves gyereke van. Szerinted megérti? Igen, a kis gügyögését, meg ha sír, már jó eséllyel kitalálja mi a gondja.
35 éves anyukának, akinek kamasz gyereke van, hát kamaszoknál már más a helyzet. Akinek 35 évesen szintén 2 éves gyereke van, megint más kategória.
Szóval én sem értem mit szeretnél tudni, ahány nő, annyi anya, kortól függetlenül. Nem lehet általánosítani ilyen tekintetben, ahogyan te szeretnél.
Ahogy szokták mondani, ennek az anyja sem érti a szavát.
Te nem tudsz fogalmazni, én anyáddal értek egyett, hogy hülyeségeket beszélsz.
Te, én komolyan nem értem, mire vagy kíváncsi. Hogy lehetne egy ekkora halmazról általános véleményt mondani? Nekem 20 évesen már megvolt az első gyerekem, ő most már 14 éves, én meg - milyen meglepő - mindjárt 35. Csak mert fiatalon szültem, nem maradtam huszonéves 😀 De attól még kiskorában is mégértettem a fiam, meg most is. Na jó, néha rá kell szólni, hogy nyissa ki a száját ha beszél, mert nem érteni, de olyankor más se érti. Viccet félretéve, mi tök jókat szoktunk beszélgetni, poénkodni, egyedül akkor szólok rá, hogy mást fárasszon, ha unalmában talál meg valami hulyeseggel, ami csak neki vicces, nekem bosszantó.
A saját korosztalyomban nem sok mindenkinek van ilyen korú gyereke, általában kisebbek, vannak köztük teljesen normális, szerintem jofej szülők, meg nagyon rugalmatlan, türelmetlen emberek is. De huszonévesből is ismerek értelmes, figyelmes szülőt, és nagyon kretént is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!