Mutass egy (létező) világot, ahová szeretnél gyereket.
2022. febr. 25. 13:27
12/23 A kérdező kommentje:
Persze nem csak ez a mostani háborús helyzet miatt, hanem amiket többen is irtak. Meg egy gyerek is rengetegbe van anyagilag, szeretném később támogatni amennyire csak lehet.
2022. febr. 25. 13:27
13/23 anonim válasza:
10es vagyok, nekem is kisfiam van. Pont mostanában gondolkodtunk a második gyereken, de szerintem én behúzom a kéziféket ez ügyben.
2022. febr. 25. 13:28
14/23 anonim válasza:
Nem. Alapvetően egy gyereket szeretnék, úgy érzem ennyit tudok majd anyagilag, érzelmileg bevállalni. Bízom benne, hogy itt Magyarországon az ő életében nem kell majd még aggódnia. Ivóvizünk nekünk pont van. Ahhoz meg elég jelentéktelen szegény kis ország vagyunk, hogy ne akarjon idejönni túl sok bevándorló (De ha jönnének sem félnék ettől, máshol is megoldják. És érdekes módon a bevándorlásban nem érintett Magyarországról mennek ki a fiatalok olyan sokkal több bevándorlót befogadó országokba, mint pl Anglia vagy Németország). Szerintem itt háború sem lesz, egyelőre NATO tagállam vagyunk. Ha a köpcös innen is ki akarna vezetni minket, akkor lehetne elkezdeni parázni. De egyrészt ennyire ő sem hülye, másrészt akkor még én is lehetek bevándorló valami jobb országba.
2022. febr. 25. 13:41
15/23 anonim válasza:
14. Vizünk pont nincs. A nagy folyók mind más országokon keresztül érnek ide, ha elvesznek a vízhozamból, ide sokkal kevesebb jut.
Ha megemelkedik a tenger szintje, ami a felmelegedéstől majd be fog következni, pl. Hollandiából nehezen tudom elképzelni, hogy ne dél felé vándoroljanak el az elöntött területek lakói.
2 évvel ezelőtt egy ilyen világjárványt sem tudtunk elképzelni és itt van.
A háború a szomszédban úgyszintén.
2022. febr. 25. 13:58
16/23 anonim válasza:
#15 Bevallom, annyira nem vagyok jártas a témában, de nem a folyókra gondoltam elsősorban. Csak van csomó tavunk, termálvizünk, az ország nagyrészén ha fúrsz egy kutat, akkor abban lesz iható víz. De ha valami hozzáértő azt mondja, hogy itt is lesz ivóvizhiány 109 év múlva, én elhiszem, csak pont azzal szoktunk kampányolni, hogy mi vagyunk a "vizek országa".
Én járványt két éve is el tudtam képzelni, és háborúnak meg ott volt a délszláv háború, az sem volt régen.
2022. febr. 25. 14:15
17/23 anonim válasza:
Nekem is egy kisfiam van, másfél éves. Mi nem szeretnénk neki testvért, de ez a háború még jobban megerősített benne. Elég egy gyermek miatt aggódni, meg bármi történhet párommal is és egy gyerekkel még boldogulnék egyedül is de többel már nem hiszem.
2022. febr. 25. 14:40
18/23 anonim válasza:
A vizek országa egy szlogen, ami így persze nem igaz. 30 év múlva itt is vízhiány lesz.
2022. febr. 25. 15:10
19/23 anonim válasza:
Igen. Nem szeretnék háború közepén szülni és bujkálni, rettegni, főleg a férjem nélkül
2022. febr. 25. 20:20
20/23 anonim válasza:
20. Mire az bekövetkezik, mi már sehol sem leszünk.
Egyébként eltekintve a stílustól van igazság a véleményedben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!