Biztonsági rácsból milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A tetőterünk be van építve és egy lépcsőfordulós lépcső vezet fel. A gyerek szoba a lépcsővel szemben van és jobb oldalon a falig korlát.
2.5éves 104cm a gyerekem,a kicsi 1éves. Milyen biztonsági rácsot ajánlanátok amit tuti nem nyit ki a gyerek?
Lépcső tetejére és aljára,illetve szerintetek tegyünk a szoba ajtóra is? Nehogy éjjel kijöjjön?
2022. febr. 18. 20:18
1/4 anonim válasza:
Nem kell túlfélteni. Rakjatok a lépcső aljára és tetejére. Viszont 1,5 éves kortól már nyugodtan elkezdhetik tanulni a lépcsőzést veled. Először fel-le mászást. Majd pedig a sétát a lépcsőn. Sima egyszerű gyerekrácsot vegyél. El kell nekik mindig mondani, hogy nem játék, nem szabad piszkálni. Csak anyával és apával lehet lépcsőzni. A legtöbb családnál, ahol fiatalabb koromban dolgoztam (10 éve) még így ment. Egyik gyerek se esett le a lépcsőn. 2 évesen már szépen felsétáltak rajta. Pedig nem volt gyerekrács sem.
2/4 anonim válasza:
A 2,5 èves bàrmilyet kinyit
Mienket a 2 éves is kinyitja már, pedig a nagyinak gondot okoz..
Zopa van nekünk amúgy, nem lépcsőnél, fontos volt, hogy alul nem legyen tengely, hanem lebegő legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt néztem, ezt picit meg kell emelni. Bár fenntre küszönöset... Az ajtóra ti tennétek? Nem akarom hogy éjjel kijöjjön mert ott a lépcső meg a korlát.
2022. febr. 19. 10:36
4/4 A kérdező kommentje:
Lb 2hónap mire felköltözünk az emeletre. Utána persze tanítjuk a lépcsőzést mindent. De én pl tegnap leestem az utolsó 3fokról a fordulóban 😵
2022. febr. 19. 10:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!