8-10 éves fiad milyen könyveket olvas szívesen? Mit ajánlanál egy alsós fiúnak, aki szeret olvasni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 12:38
1/6 anonim válasza:
Nem az én fiam, de hasonló korú fiú ismerősöm a Star Wars könyveket szereti, illetve az enciklopédiákat. Illetve szuperhősös képregényeket, valamint számítógépes játékból adaptált regényeket (pl. Assasin, Warcraft).
2/6 anonim válasza:
Az én fiamnak a Manfréd és Anton könyvek és Az egy ropi naplója sorozat a kedvence.
3/6 anonim válasza:
“Az én fiamnak a Manfréd és Anton könyvek és Az egy ropi naplója sorozat a kedvence.”
Értelmes gyerek lehet …
4/6 anonim válasza:
Nálunk is Ropi naplója volt ekkoriban a kedvenc önállóan olvasós, de a kisebbik nagy Minecraft rajongó, a nagyobbik meg Fortnite :D és ezekből is lehet kalandregény könyveket kapni. A klasszikus Superman, Pókember képregényeim is sikert arattak. De emellett félig közösen olvastunk Winnetout, Egri csillagokat, Szeleburdi családot... Szóval mindenevők. Szerintem ha felmész egy nagyobb könyváruház honlapjára, lehet szűrni életkor szerint és az érdeklődésének megfelelően sok jó ötletet fogsz kapni. Vagy elmehettek együtt könyvtárba és válasszon ő.
5/6 anonim válasza:
Nálad biztosan értelmesebb 3-as, bár ez nem nehéz :)
Egyébként olvassa még a Narniát, Harry Pottert, vannak ismeretterjesztő könyvei, szóval sokminden érdekli. 2-es vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat!
2022. febr. 10. 13:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!