Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan erősíthetné...

Mit tegyek? Hogyan erősíthetném a gyerekem immunrendszerét, hogy ne legyen annyit beteg? Így lehetetlenség visszamenni dolgozni, és ki fognak rúgni, mint a huzat.

Figyelt kérdés
Még jó, hogy nem mentem vissza egyből dolgozni, amint a gyerekem ovis lett. Többet van itthon, mint óvodába. Már mindenféle vitamint szed, és még így sincs semmi javulás. Vissza kell mennem dolgozni, NAGYON SÜRGŐS LENNE.
2022. febr. 7. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Nincs ilyen.
2022. febr. 7. 14:25
 12/14 Derjaderja ***** válasza:
83%

Ez nem az immumrendszer gyengesége, tiszta kórokozó dömping van szeptember óta, a gyerekorvosok, szülők mindenki panaszkodik. A játszóterekről hazahord mindent a gyerek, nemhogy közösségből.

Talán az elmúlt 2 év maszk meg elkülönülése miatt volt. Én korábban nem voltam beteges, idén mégis sokat elkaptam.

Talán jövőre körbejárnak.

Ha normálisan táplálod, vagytok levegőn, jó az erőnléte, kap D-vitamint illetve multivitamint, akkor mást nem tehetsz. Ha jön egy általa ismereen vírus, az meg fogja betegíteni. És ugye most minden orrfolyásra otthon kell maradni.

2022. febr. 7. 20:30
 13/14 Derjaderja ***** válasza:

Én is aggódom, az én egyik gyerekem óvit, a másik bölcsit kezd jövő szezonban, és én se tudok nem menni dolgozni. Már 1x is gáz eljátszani... Ha az apja nem megy be, akkor őt nem is tudja senki helyettesíteni.

De fogalmam sincs, mi a megoldáa.

2022. febr. 7. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó végül hogy oldottatok meg?
2022. okt. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!