Mit tegyek? Hogyan erősíthetném a gyerekem immunrendszerét, hogy ne legyen annyit beteg? Így lehetetlenség visszamenni dolgozni, és ki fognak rúgni, mint a huzat.
Ez nem az immumrendszer gyengesége, tiszta kórokozó dömping van szeptember óta, a gyerekorvosok, szülők mindenki panaszkodik. A játszóterekről hazahord mindent a gyerek, nemhogy közösségből.
Talán az elmúlt 2 év maszk meg elkülönülése miatt volt. Én korábban nem voltam beteges, idén mégis sokat elkaptam.
Talán jövőre körbejárnak.
Ha normálisan táplálod, vagytok levegőn, jó az erőnléte, kap D-vitamint illetve multivitamint, akkor mást nem tehetsz. Ha jön egy általa ismereen vírus, az meg fogja betegíteni. És ugye most minden orrfolyásra otthon kell maradni.
Én is aggódom, az én egyik gyerekem óvit, a másik bölcsit kezd jövő szezonban, és én se tudok nem menni dolgozni. Már 1x is gáz eljátszani... Ha az apja nem megy be, akkor őt nem is tudja senki helyettesíteni.
De fogalmam sincs, mi a megoldáa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!