A férjetek csinál házimunkát, ha maga van a gyerekkel?
3 éves gyerekünk van. A férjem ha vele van kb semmi házimunkát nem csinál. Mert hogy ő ha a gyerekkel van akkor szerinte nem házimunkát kell csinálni, hanem vele játszani, foglalkozni, színeznek, rajzolnak, gyurmáznak, legóznak, ilyenek, max megfürdeti, vacsoráztatja eszik vele, de semmi házimunka.
Pl ma is, ő pénteken csak 13ig dolgozik, ő megy érte a bölcsibe.
Én 15-ig lennék, de túlóráztam 17-ig, meg utána még boltba mentem gyorsan a hétvégi cuccokért meg beugrottam a Szamosba egy kis sütiért. 19-re értem haza, már altatta a gyereket, de semmi nincs csinálva, bölcsiből hazahozott szennyes ledobva az előszobában, játékok széthordva, konyhán ott hagyva minden a vacsora után, stb.
Mert ő a gyerekkel van, nem ér rá másra. Én ha a gyerekkel vagyok is mosok, teregetek, főzök, takarítok. Tudom, nem tragikus, de nekem sokszor idegesítő. Mivel én is dolgozok pláne, mert amíg gyeden voltam oké, jobban megcsináltam. Ha pl együtt vagyunk otthon megcsinál jobban ezt azt, de ha maga van semmit. Ráadásul kettőnk közt én keresek jobban, arányaiban hasonlóan keresünk (a férjem 400 körül, én 500 felett) szóval azt se lehet mondani, hogy az én munkám pl kevesebbet ér. Tudom hogy ez nem tragikus dolog, de nálatok hogy van?
A férjem megcsinál sok mindent, de én jobban örülnék ha kevesebbet, mert olyankor, a fiam a tv elé van rakva.
Ezt nem érti meg, hogy én meg azért nem csinálok meg mindent, mert nekem az annyira nem fontos, inkább játszunk és kimegyünk,főleg azért is mert tudom ha apa jön a tv egyből be van nyomva. Sajnos semmi nem köti le a gyereket, ha nem tv előtt ül akkor szétpakol, mire egy helyen összeszedem ő megy az előszobába és ott kipakol mindent is.
Fiam 3 lesz tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!