Eddig nem kaptam meg a levelet az SZJA visszatérítéstől, ez azt jelenti nem vagyok jogosult?
Valahol terjeng egy cikk, amiben az szerepel, hogy mindenki levelet fog kapni a navtól, én is ma olvastam itt már a sokadik kérdésnél, de komolyan nem értem ezt a remegést. Jogosult vagy rá? Igen. Akkor kit érdekel a levél, meg hogy napra, percre pontosan mikor utalnak/kézbesítenek? Ha nem érkezik meg, akkor bemész a navhoz és megkérdezed mivan!? Levél ide, vagy oda...
Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, jogosultak vagyunk rá a férjemmel, nem kaptunk levelet és nem is reszketünk miatta különösebben.
6.
Én is pénzt kaptam postán, utalni azt hiszem tizenvalahanyadikán fognak. Levelet én sem kaptam.
Én tegnap kaptam meg postán a pénzt és a levelet is tegnap hozta a postás,de nem a NAV hanem az állambácsi küldi.
Kb az áll benne :"Tisztelt Honfitársam! Örömmel tájékoztatom,mint gyermeket nevelő szülőt,hogy jogosult a visszatérítésre. Nehéz évek vannak mögöttünk a korona vírus miatt, bla bla bla "
Ezért kár volt 2 millió darab papírt elfecserelni.
Èn ma kaptam a Viktorkàtól levelet amiben üdvözöl ès leirja hogy jogosult vagyok az adóvisszatèrítèsre.
Plusz ma kaptam meg emailben az M30-as nyomtatvànyt a cègemtől ahol dolgoztam terhessèg elött... Ès tetszik nagyon tetszik a 65-ös sor..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!