Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Böngészted már a pedofil...

Böngészted már a pedofil nyilvántartást, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
szerintem teljesen pozitív hogy van ilyen, így meg lehet védeni gyermekeinket az ilyen beteg bűnözőktől, hogy tudjuk kik ők és nem engedjük a közelükbe.

2022. febr. 2. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
28%
A pedofil nyilvántartás csak a pedofilokat, vagy látens pedofilokat zavarja. Az is pedofil, aki ez ellen tiltakozik, max. eddig elnyomta magában, de ki tudja, hogy mikor jön elő. Ez egy súlyos bűn, nem szabad védeni.
2022. febr. 4. 07:27
 22/26 anonim válasza:

15

A kis gengszterfiú! Nézzenek oda! És mit gondolsz, a gyereked majd büszke lesz rád ha felnőttként te még miindig börtönben leszel netán gyilkosságért? Mert gondolom arra céloztál a 13 válaszban. Fogalma sem lesz arról, mit követett volna el az, akit te kicsináltál, csak azt fogja tudni, hogy a szülője börtönben van.

2022. márc. 5. 16:32
 23/26 anonim válasza:
59%
Én helyesnek tartanék egy központi nyilvántartást, de csak olyat, amihez azok férnek hozzá akiknek kell. Tehát az intézmények, és nem a magánemberek! Mert semmi szükségem arra, hogy netán pont a gyerekem szeme láttára a buszon, vagy az utcán, vagy az ablakom alatt verjen össze a tömeg egy pedofilt. Nem azért, mintha nem érdemelné meg, de akkorsem kell a nyilvános lincselés, márpedig ha nyilvános lenne, biztos hogy nagyon sok ilyen történne. Tehát, én támogatnám, de ésszerűen, csak korlátozott hozzáféréssel azoknak az intézményeknek, akik érintettek lehetnek: óvodák, iskolák, esetleg uszodák, sportegyesületek.
2022. márc. 5. 16:39
 24/26 anonim ***** válasza:
24%
A pedofilok iránt nem szabad érzékenyíteni, az bűn.
2022. márc. 5. 16:46
 25/26 anonim válasza:
61%

24

Én nem érzékenyítek, csupán nem akarom, hogy nap mint nap azt lássam, hogy épp őket verik. Nyugodtan akarok élni, nem abban, hogy folyton lincshangulat van a városban. Ennyi.

2022. márc. 5. 16:58
 26/26 anonim válasza:
Szerintem is kellene írjuk, a gyerek jogai az elsők, nem a bűnözőké.
2022. ápr. 15. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!