Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Böngészted már a pedofil...

Böngészted már a pedofil nyilvántartást, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
szerintem teljesen pozitív hogy van ilyen, így meg lehet védeni gyermekeinket az ilyen beteg bűnözőktől, hogy tudjuk kik ők és nem engedjük a közelükbe.

2022. febr. 2. 18:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%
Na hát tudod kit érdekelne az érte járó büntetés.Lássak csak meg egyetlen pedofil tetvet is az ovi/suli/gyerekek körül.:'D
2022. febr. 2. 20:36
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
A gond azzal van, hogy téged lecsuknak a tetű meg továbbra is a gyereked közelébe jut ha ész nélkül cselekszel.
2022. febr. 2. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
32%
Ha addig fajul a dolog,hogy le kell csukjanak akkor ő már nem fog a gyerekem közelébe jutni.
2022. febr. 2. 20:41
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Azt te csak hiszed. Lekensz neki kettőt ha leselkedik a gyereked után: ő szabadlábon lesz, te meg rács mögött.. De megértem az indulataidat, én egész életemben egy ilyen szörnyeteg miatt szenvedtem. Mesélhetnék milyen élete van az áldozataiknak, mikkel küszködnek.
2022. febr. 2. 20:47
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

3 testi sértésem van,egyik 8 napon túl gyógyuló a másik 2 8 napon belül.Ne nekem akard már megmondani,hogy börtön jár-e érte vagy sem.

Nem kell így eltúlozni a dolgokat,nem kerülsz minden sz*rért börtönbe.Bírság,pénz büntetés,közmunka,ilyesmi többnyire.

A világ nem úgy működik ahogy azt te a kényelmes kanapéból elképzeled,mozdulj ki néha.

Tudod miért nincs egyik pedofil se bántva vagy lecseszve? Mert a legtöbb embernek szája van csak.Ha látja hogy valaki ólálkodik is az ovik vagy uslik körül eszébe se jut leszólítani,hogy szia mi a f*szt kóvájogsz itt keresel-e valamit.

Lefotózza,kiírja a Facebookra hogy mit látott,otthon elő adja,hogy el is zavarta onnan a mocskot és megy tovább mintha mi se történt volna.

Utólag egy sörike mellett jó elő adni,hogy csináltál is valamit miközben amikor történik körülötted valami az esetek 99%-ban ahogy a többi embernek úgy neked is a földbe gyökerezik a lábad.

2022. febr. 2. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt ebben a formában baromi elcseszett dolognak tartom. Egy központi nyilvántartás kellene, amihez az oktatási intézményeknek, sportegyesületeknek, ilyeneknek van hozzáférésük, és hivatalból le kéne ellenőrizniük mindenkit, aki gyerekekkel kapcsolatba kerül. De annak, hogy én megnézhetem, hogy mondjuk a fociedző pedofil, majd utána annyit tehetek, hogy elviszem onnan a gyereket, ő meg vígan edzősködhet tovább, az égvilágon semmi értelme.
2022. febr. 2. 20:55
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Ebben egyetértek utolsó. Bár nem is értem, miért nem ellenőrzik ezt alapból hogy gyerekek közelébe se mehessen.
2022. febr. 2. 21:00
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

"3 testi sértésem van,egyik 8 napon túl gyógyuló a másik 2 8 napon belül."

A helyedben nem lennék erre olyan hű de büszke. Ebből csak az látszik, hogy te is csak egy erőszakos bűnöző vagy, akit tanácsos messze elkerülni.

2022. febr. 2. 21:56
 19/26 anonim ***** válasza:
64%
15# Azt leirhatnád ezt hogy smint sikerült begyűjteni .
2022. febr. 2. 21:58
 20/26 anonim ***** válasza:

16.-17.

Akik ilyen büncselekmény miatt már el voltak ítélve, azok nem tölthetnek be olyan munkakört, ahol gyerekekkel érintkezhetnek.

2022. febr. 3. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!