Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Múltkor hallottam a tv-ben...

Múltkor hallottam a tv-ben mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy megakarják adóztatni azokat az embereket akik nem nevelnek gyereket.hát most már kezd nagyon röhelyes lenni ez a mo-ág.hová szülje az ember?most én is eltört lábbal ülök itthon és kivagyok akadva hogy 1 hónapi táppénzem nem több 18.000-él.s ha még gyerekem lenne akkor levegővel etetném?így sem tudom hogy mi lesz velem.nektek mi a véleményetek?
2010. szept. 10. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nagyon kiakaszto. Nem is azert mert valakinek nem jon a baba hanem egyszeruen azert is mert mi van akkor ha valaki nem akar egyaltalan gyereket? Fizessen csak azert mert neki mas az elkepzelesre az eletrol??? :O Nekem igaz van egy kisfiam de nagyon ki lennek akadva, ha nekem valaki azt mondana, hogy ha nincs gyerek akkor perkaljak le x osszeget adokent. Azert a gyerektelen csaladok is emberek meg akkor is ha ok ezt az eletet valasztjak. Senkinek sincs joga ezert tolluk tobbet elkerni megha van is nekik joval tobb. Ok dontik el mire koltik a megkeresett penzuket, mit csinalnak az eletukkel, hogyan alakitjak. Ha az ember mar nem a gyerekere kolt akkor adja az allamnak? Nevetseges. :)
2010. szept. 10. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
A 24 év felettieknek kell,aki nem nemzőképtelen.Az,aki valami betegségből kifolyólag nem tud gyermeket szülni,vagy ő,vagy a férje orvos álltal bizonyítottan nemzőképtelen,azokra NEM vonatkozik a törvény!!!
2010. szept. 10. 15:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez mekkora ökörség. Akkor én 6 évig fizettem volna?

30 voltam mikor született az első babám.

2010. szept. 10. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok szintén.Ez a törvényt azért tervezik hatályba léptetni,mert drasztikusan fogy a magyar.És bizony bizony van kismillió ember,aki megtehetné,hogy vállal kisbabát,de nem teszi,mert úgy gondolja,hogy nincs szüksége gyermekre,de egyszer majd ez az ember is eléri a nyugdíjas kort,és nagy eséllyel igényt tart a nyugdíjra,amit majd a többi ember gyermeke keres meg.És teszem fel,majd egy 30-40 év múlva,ha a mai nemzőképes fiatal eléri a nyugdíjas kort,és ennek a korosztálynak a fele nem vállalt gyereket,akkor ki fogja az ő nyugdíjukat megteremteni?Vagy az Államtól elvárják,hogy bizony már fizessenek nekik nyugdíjat annak ellenére,hogy az ő "jóvoltukból" szinte nem lesz,vagy nagyon kevés munkát vállalni tudó ember.
2010. szept. 10. 15:14
 15/22 A kérdező kommentje:
nem vettem magamra amít írtál csak a vélemyényemet.még jó hogy nem akarják azt is megszabni ha pl van két pár és az egyikben a nő a nemzőképtelen másikban a férfi hogy akkor a két nemzőképesnek kelljen egy párt alkotni annak ellenére hogy mindenki szereti a őárját
2010. szept. 10. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Én már nem lepődök meg semmin. Ez magyarország. A következő lépés az lesz, hogy aki levegőt akar venni az fizessen x összeget... Röhejes...,de amíg olyan emberek ülnek a parlamentben akiknek az egy havi fizetéséből sok család hónapokig elélne, addig ezeknek teljesen mindegy hogy mit adóztatnak meg. Más egész életében nem keres annyit mint ezek 2-3év alatt. Sajnos ilyen a világ. Nekik nem okoz gondot 3-4 gyereket is csinálni, míg egy áltag család a kettőt is megfontolja.

Nekem nem sok választásom volt. Egy gyereket szerettem volna, de egyszerre kettő jött. Nem bánom,mert imádom őket, de borzasztó nehéz egy átlagos keresettel 2gyereket nevelni.

Adóztatnák meg inkább a kissebséget egy bizonyos gyerekszám felett. Azt hiszem sok pénzt megspórolhatnának, ha a dolgozó embernek nem ezeket kellene eltartania, mert míg egy átlag család alig mer 1-2 gyereket vállalni, addig ezek szülnek 8-10gyereket és kapnak 100-150ezret az államtól...

2010. szept. 10. 15:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Az a rohejes az egeszben, hogy az alam donti mar lassan el, hogy mire koltsed a penzed amit megkerestel es egyebkent mar megadoztak. Szoval ha nem a gyerekedre koltod mert nem szulsz akkor add az alamnak. :) Fogy a magyarsag, na majd ezutan hogy fog fogyni! :) Mert most mar nem csak azok fognak elhuzni a budosbe akik nem tudnak megelni hanem azok is akik nem akarnak gyereket es mashol beken hagyjak oket. :)
2010. szept. 10. 15:42
 18/22 anonim ***** válasza:

15:25 ott a pont!

mi, adofizetok tartjuk el masok gyerekeit, mig mi nem tudunk annyit vallalni amit szeretnen mert nincs rá penzunk!!!!

2010. szept. 10. 17:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy sok 24 feletti nem is él párkapcsolatban. Ők is adózzanak, csupán azért, mert még nem találták meg a párjukat és ezért nincs gyerekük??? Sokan meg még tanulnak pl., és érthető, ha így nem szeretnének gyereket. Vagy csak egész egyszerűen NEM akarnak. És akkor mi van? Miért kéne nekik adózni azért, mert valamit nem akarnak, ami nem is kötelező? Ez olyan, mintha azért kéne adóznom, mert nem hordok télen sapkát, és így megfázom, és akkor majd orvoshoz kell mennem, amit azok fizetnek, akik olyan kis rendesek, hogy hordanak télen sapkát és így nem betegszenek meg.
2010. szept. 10. 18:07
 20/22 A kérdező kommentje:
ahogy elöttem írták tényleg azokat a családokat kéne megadóztatni akik 8-10 gyereket szűlnek az államnak mert az tartja el meg a dolgozó állampolgár.utálom az ilyen c-at akik más pénzén könnyen boldogulnak.nállunk volt olyan is hogy a c-családnak nem volt tűzre valója és a polgármester vett nekik egész télire ha mi mentünk hogy csusztunk a gázszámlával és segitsenek ki 20e ft-al hát mit képzelünk.ennyit a magyarokról
2010. szept. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!