Miben tudnám éjjel melegen tartani a tápszert?
Sima elektromos vízforralóban mindig van gorralt víz, ha kell picit bekapcsolom 10-20 másodperc és langyos, vagy mikróban fél perc alatt langyos a víz, kimérem a port összerázom és kész!
Megromlik ha előre bekevered! Max hűtőben lehetne tárolni de akkor is melegíteni kell, így inkább frissen készítem!
Bekeverve szerintem sem kellene.
Nekünk van egy melegítőnk, abban kimérve langyosan van a víz, ha ébred enni a babám, csak beleteszem a tápszert és kész. 3 cumisüvegünk van, a másik kettőbe is kimérem a vizet, beteszem a hűtőbe és éjjel csak beleteszem a melegítőbe a másikat, ha kelünk enni. Nem kell így méricskélni, van hogy alig látok ki a fejemből az álmosságtól. Reggel aztán elmosogatom az üvegeket.
En is a termoszos modszert hasznaltam. Abban forro viz volt, hogy ne kelljen huteni, igy az uvegbe raktam a szukseges viz felet, hideget. Ha ehes volt a fiam, akkor a termoszbol ontottem a tobbit, ami meg kellett az adaghoz, igy mar kb eheto melegsegu volt, belement a tapszer es kesz volt a pont jo hofoku tej pillanatok alatt.
Ejszakara is igy vittem fel az emeletre (uveg felig hideg vizzel, termosz forro vizzel es tapszer), nem kellett lejarnom a konyhaba es sirattatni a gyereket, de ha mentunk valahova, akkor is igy vittem.
Én sem csináltam meg előre a tápszert, hisz megromlik. Illetve egyszer kipróbáltam. Este bekevertem, cumisüveg tető rá, és ráraktam a radiátorra. Na hajnalban amikor kelt a fiam, csak lekaptam a cumisüvegtetőt, hát netudjátok meg milyen szag csapta meg az orromat. Öntöttem is az egészet a klotyiba és csináltam újat.
Úgyhogy én is forró víz termoszban, cumisüvegben kimérve a tápi, egy babavizes flakon (hidegen) és éjjel gyorsan összeráztam neki, fél percig se tartott és már ehette is a friss tápit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!