Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt egy halvány pozi tesztem,...

Volt egy halvány pozi tesztem,majd két nappal hamarabb megjött.Lehet terhesség?Vagy kémiai volt?

Figyelt kérdés
Ez egy hete volt.Voszont most teljesen terhes tüneteim vannak.A terhesség kizárt?
2022. jan. 24. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát csinálsz egy tesztet,és kiderül.Ha terhes vagy, akkor mostanra már erős pozitív kell hogy legyen.Ha nem, akkor meg kémiai volt.
2022. jan. 24. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjött, igen. Tünetek amúgy sincsenek az elején, bebeszeled sajnos. A terhességek igen nagy hányada kémiai terhesség, ezért mondjak, hogy teljesen feleslege tesztelni mig el nem marad. Beleeli az ember magát, aztán tessék.
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Csinálj még 1 tesztet. Nekem majdnem egy hétig + volt a tesztem és megjött, sajnos kémiai volt.
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem beszélem be.Nem vagyok ez a "beteges" típus.Aki ennyire rá van kattanva a baba témara.Csak olyan furi,hogy hányingerem van,fájba mellem.Tesztem van itthon,lehet meg csinálom.Csak nem akartam pazarolni.Azért gondoltam hogy itt meg kérdezem.
2022. jan. 24. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam ebben a hónapban. Volt több, egyértelmű pozitív tesztem, és 5 nap késéssel megjött. Hosszabb és erősebb volt a megszokottnál. Megyek orvoshoz, csak vártam, hogy elmúljon. A teszt azóta már negatív. Gondolom ez lehet a kémiai terhesség.
2022. jan. 24. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen,ez.DE!Nekem nem volt erős a vérzésem.Rendes vér volt,de nem erős.Na mindegy...
2022. jan. 24. 19:23
 7/9 Contefleur ***** válasza:
100%
Lehet kémiai terhesség, de kehet hogy csak száradási csíkot láttál a teszten. Ha egy újabb teszt megnyugtatna, akkor csinálj még egy tesztet. :)
2022. jan. 25. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2022. jan. 25. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem!🙄Szerintem esélytelen a terhesség.Pénteken kezdem az ovu tesztet.
2022. jan. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!