Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállalod a neved,...

Miért vállalod a neved, illetve miért nem?

Figyelt kérdés
Van jópár anyuka, akik vállalják itt a nevüket. Sok hasznos tanácsot adnak néhányan közülük. Aztán törlik a beállításokból a név megjelenését, de így is lehet sejteni ki írta a választ.
2010. szept. 9. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szoktam kiírni a nevemet, mert amikor regisztráltam, a teljes nevem lett a felhasználónév... ha csupán a keresztnevem vagy egy rövidítés lenne, bevállalnám :))
2010. szept. 9. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Én épp ma engedélyeztem a nevem kiírását.

Egyébként úgysem ismer senki. Ha megismertek akkor így ismertek majd meg, és miért is ne tudhatnátok, hogy én válaszoltam esetlegesen egy kérdésetekre.

Bár arra már most készülök, hogy %-osan le fogok zuhanni, mert a nevüket vállalóknál ez így működik.

Carmen vagy akár adaabiroli vagy még sorolhatnám is jó nagyot zuhant, amit igazából nem értek, hisz relatív, hogy kinek mi a hasznos és nem. Akkora égető baromsággal pedig még nem találkoztam válaszolás tekintetében.

2010. szept. 9. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Én azért vállaltam mert segiteni szeretnék és igy megoldható az ha valaki kérdez tudja kitől kapja a választ nemcsak ezért hanem mert untam hogy 12.34 -es meg mittudomén hanyas vagyok.

amiért néha nem:

mert sokan elfelejtik hogy egyikünk se védőnő se doki és nem adunk professzionális válaszokat aki tud segit és igen néha ir hülyeséget is. Evvan....

én már sokszor megkaptam hogy értelmes jól hasznositható válaszokat adtam meg azt is hogy kasu vagyok és inkább ne is irjak. Meg ne kérdezzek vissza pedig néha muszáj mert némelyik kérdés egy rébusz. Amire akár egy egész A4 es oldalnnyi választ is lehetne adni.

2010. szept. 9. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Én is azért nem írom ki a nevem mint az első, mert mikor regisztráltam a tejes nevem írtam, de rájöttem, hogy egy oriási butaságot csináltam. Régebb meglehetett változtatni, de már sajnos nem lehet.
2010. szept. 9. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
és ha egy másik e-mail cimet is fenntartotok és újra reg. egy kitalált névvel?
2010. szept. 9. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Már próbálkoztam, de nekem úgy se ment, nem engedett újra regisztrálni... lehet, hogy csak én voltam béna :?
2010. szept. 9. 15:01
 7/9 poci-maci ***** válasza:
71%
szia igaza van carmen22-nek nekem is 1 ismerősöm újra regisztrált 1 új email címmel és névvel és azóta is itt van!
2010. szept. 9. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ma 14:41 vagyok!

Én meg nem akarom elveszíteni a régi kérdéseimet, és megválaszoltjaimat, mivel hasznos lehet.

2010. szept. 9. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
37%

és ha reg. elött elmented a kedvencek közé és utánna reg. az új névvel akkor megmaradnak.. bármikor előkereshetőek.

na mindegy nem erőszakoskodok csak lehet az biztos.

2010. szept. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!