Kedvelitek ezeket a kisgyerekes youtubereket?
Pl Dya, Sz*lu, SJucus és társai.
Miért jó ez hogy kiteregetik az életük?
Még csak azt se mondhatjuk hogy pénzért, mert olyan sokat nem hiszem hogy hoz.
Akiket felsoroltal nem ismerem vegamamat neztem egy idoben (szeretem az oszinteseget).
Mostanaban autista gyerekek anyukait nezem valahogy feldobalta a yt. Habar en nem vagyok erintett a temaban volt hogy konnyezve hallgattam, egyutt sirtam az anyukaval... dobbenet hogy milyen ereje van a szuloknek es milyen bizonytalan a gyerekeik jovokepe. Magamhoz kepest mar rengeteget tudok az autizmusrol, ezek alatt a videok alatt raadasul a kommentelok sokat segitenek egymasnak es adjak a tippeket a terapiakkal kapcsolatban. Most eloszor erzem hogy jora is lehet hasznalni a yt-t.?
Azt tudom hogy regi szepsegkiralynok is vlogolnak meg tokeletes instamamik na rajuk nem vagyok kivancsi. Ha megrendezett valosagshowt akarok nezni bekapcsolom a gyoziket.
Én csak Lizababa viágát nézem. Az a nő normális, nem celeb, nem mai instamami. Az egyik gyerek a 3-ból sérült, de igazából mind a háromnak van valami problémája.
Mivel az én lányom is beteg volt 3 éves koráig, valamint Asperger szindrómás is, ezért jobban át tudom érezni a problémáikat.
Szerintem őt érdemes követni YouTube _-on
A ma csodalatosabb mint a tegnap
Dominik&Letti
Dya nagyon nem szimpatikus.
Annyira játsza a szentet meg minden, közben meg lesüt róla, hogy majd megveszik a követőkért meg hogy ebből legyen pénze, annyira erőltetett, majmol mindenkit, butácska is.
Ő róla ordít hogy csak a pénzért csinálja, nem nagyon akar dolgozni, ebből akar élni.
Sziluval is azért volt ez a nagy baratság együtt nyaralás mert így is követőket tudott szerezni tőle.
Nála az összes emberibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!