Kedvelitek ezeket a kisgyerekes youtubereket?
Pl Dya, Sz*lu, SJucus és társai.
Miért jó ez hogy kiteregetik az életük?
Még csak azt se mondhatjuk hogy pénzért, mert olyan sokat nem hiszem hogy hoz.
Én alapból azt sem értem amikor semmi másról nem szól a tartalom csak a magánéletükről...
De könyörgöm,a gyereknek nem biztos hogy később tetszeni fog az,hogy kipakolták az internetre és esetleg a jövőben minden osztálytársa az orra alá fogja dörgölni az adott videókat.
A legszörnyűbb az,hogy olyan gyerekeknél is megtörténik ez,akik még beszélni sem tudnak tehát ellenkezni sem,de egy beszélő kisgyerek sem tudja még felfogni a róla kipakolt tartalmak potenciális következményeit...
Nincs időm nézni, amit ilyenre szánok azt itt
Fontos facecsoportokban, marketplacen, vagy könyvolvasással töltöm..
Ilyesmire nem jut..
Amúgy tudom helyén kezelni az ilyesmit..
Én inkább netflixet nézek 😂
Facebookom sincs, már 2 éve
Nyilván aki nem nézi, annak nem releváns a kérdés. Aki könyvet olvas, annak kellene hogy legyen szövegértése. Én évi 50-60 könyvet olvasok, szóval tudom, hogy aki sokat olvas, az tud értelmezni szövegeket.
Aki nem nézi őket nem tud véleményt formálni.
Én Netflixet se nézek, egyetlen sorozat sincs (bocs, de , kivéve Csernobil) amit az elmúlt 10 évben láttam volna, azt se tudom amikről beszélnek mik azok.. de nem szoktam emiatt véleményezni azokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!