Akinek a férje hajnalba indul dolgozni mennyit foglalkozik 12 óra után a gyerekkel?
Az én férjem 5-re jár dolgozni, du 5-6 óra körül ér haza.
Olyankor együtt megvacsorázunk, még kicsit játszik a gyerekekkel, de aztán fél 8 körül fürdés, 8- fél 9 körül pedig fekvés.
Szóval hétköznap nincs sok ideje velük lenni, de alapvetően ameddig le nem fekszenek a gyerekek, addig együtt vagyunk négyen a nappaliban. Kicsik még a gyerekek, ott szeretnek még játszani, ahol mi vagyunk.
Semmi rosszindulat, de hol dolgoztok, hogy 3 napot pihenőztök, csak mert 12 óráztok? Vagy a férjetek hol dolgozik?
Az én apám meg az én anyám is 12 órázik, de nekik 7-ből 5 napot kell menni, nincs tingli-tangli 3 nap pihenő. Apám munkahelyén van éjszakai műszak, ott úgy van, hogyha nappalos hétfőn, de beírják éjszakára, akkor kedd az fizetetlen, és szerdán megy. Ugyanígy működik az éjszakai műszakból nappaliba.
Egyik ismerősömnél sincs pihenő.
Szeresse a munkáját, oké. De a gyerekeit azért csak illene jobban szeretnie kérdező, nem? Hát kinek tartottad oda a p.nád? Kivel csináltál gyereket? Aki munka b.zi, és kvázi lesz.rja a gyerekét?
4-es vagyok.
A férjem rendőr, ezért 12 órázik folyton, nem azért mert ne dolgoznék. Jobban keresek mint ő. Sőt anno még a csedem is magasabb volt, mint az ő alapfizetése.
12! Tiszaújvárosban a Jabilban.
12 óra 6-18-ig vagy 18-6-ig.
3 nappal 3 pihi 3 éjszaka 3 pihi.
Ráadásul Nyíregyházán lakunk. Szóval 2 órával hamarabb indulunk, céges busz visz. 4-kor vagy 16-kor el kell indulnun itthonról.
16os vagyok. Mind a ketten ott dolgozunk. Teljes váltóműszakban.
Mivel a lányunk autista, valakinek MINDIG itthon kell lennie és hordani fejlesztésekre.
Persze ha nem lenne auti, akkor is itthon kellene lenni egy 5 évessel, de így, hogy hordozgatni kell, főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!