3 gyerek mellett hogy lehet dolgozni, gyerekekkel foglalkozni, férjjel/feleséggel foglalkozni, háztartást vezetni, programokra menni, barátságokat fenntartani?
Én is ezt látom a 3 gyerekes ismerőseimnél hogy folyton rohannak. Igaz mindegyik elvált, így nagyrészt anyukára hárul minden.
Le a kalappal minden több gyerekes család előtt, tényleg minden tiszteletem az övék. Nem tudom, hogy csinálják, akár elváltan, akár közösen...
De vannak szülők akik ezt olyan könnyedén oldják, mintha erre születtek volna.
Én érzem a saját határaim, nekem már a kettő is sok lenne. Egy van, és így is alig van időm. Legalábbis ezt érzem, nyilván több gyerek mellett jönnek rá, milyen sok időm volt egy mellett.
3 gyerekem van 2 fiam közt csak 1,5 van így egyszerre voltak picik ,kicsik stb én beadtam őket bölcsibe és vissza mentem dolgozni kissebik fiam és lányom közt 6 év van ,lányom is járt bölcsödébe 1,5 éves korától én meg vissza mentem dolgozni.
Fiaim betegesek voltak.
Lányom meg nem miatta már nem kellet sokat hiányozni munkából
Sokáig részmunkaidőben dolgoztam.aztán elkelett nem teljes munkaidőben dolgozni akkor én vittem az oviba 6ra és férjem 4 kor elhozta az óvibol aztán vissza váltottam másik munkahelyre részmunkaidőre
Egy kis ideig aztán megint teljes munkaidőben akkor már férjem vitte suliba lányomat és hozta is .haza jöttem munkából akkor következett a táskák ellenőrzése üzenők átnézése stb
Hétvégén meg takarítás mosás főzés és kirándulás stb .
Amúgy én nem tudom, hogy mi van ezzel az oldallal, de sokszor hogyha telefonról vagy tabról írok, sokszor más kérdéshez rakja. Ráadásul olyanhoz, amit még nem is olvastam, így esélytelen, hogy az előzményekben léptem bele valamibe. Sokszor törölnek kérdést emiatt, mert azt hiszik, hogy kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!