Mit tennétek? Hasonló helyzetben?
Párom 3 napja ha van egy kis szabadideje telefonon játszik. Valami új játék.
Ott fekszik mellette az 5 hós fiunk sír, én épp mosogatók benezek a szobába és rá se néz nem hogy megnyugtatna vagy valami. Nyomja tovább a telefont.
Mint aki nem is velünk el.
Tegnap már nagyon csúnyán néztem ezt, Azt mondta most mi a bajod? Elmondtam neki. Erre az volt a válasza hogy nem igaz hogy ennyit nem érdemel meg egész napos munka után hogy egy kicsit játszon. Kicsit?? Minimum 1 óra.
Velunk semmit nem foglalkozik.
Mit tehetnek?
Ennyire nem erdekeljuk?
Olvastátok azt is írtam hogy beszéltem vele.
Végig olvassa valaki egyáltalán?
"Tegnap már nagyon csúnyán néztem ezt, Azt mondta most mi a bajod? Elmondtam neki. Erre az volt a válasza hogy nem igaz hogy ennyit nem érdemel meg egész napos munka után hogy egy kicsit játszon. Kicsit?? Minimum 1 óra."
Igen, elolvastam. Csúnyán néztél rá és elmondtad mi a bajod. Kb annyi értelme volt, mint ide kiirni a kerdest: nem old meg semmit. Ha ma haza ér, kozlod vele, hogy gyereketek van, foglalkozzon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!