Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés

Az utcánk végében lakik egy roma család 4 kisgyerekkel, és amióta megszületett az én babám, rendszeresen jön át hozzánk az asszony, hogy adjak neki ezt azt.

Legelőször adtam neki egy liter tejet meg 3 db liberót, azóta rászokott a segítségre, hetente átjön, legutóbb 4 napja citromot meg cukrot kért, mert beteg a gyerek.

Az a baj, hogy félek nemet mondani, mert nyilván tudja, hogy van itthon pelenka, hiába tagadom le. Ha azt mondom (mert már csináltam ezt), hogy kevés van és az nekünk kell éjszakára, akkor is jön pár nap múlva, mert tudja, hogy vettünk.

Eléggé félek tőlük, mert ők a rosszabb fajta romák...

Van ötletetek mit csináljak? Elköltözni nem tudunk :(

2022. jan. 12. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjem állított le egy ilyen szomszédot azzal a módszerrel, hogy "megvette" a nyugalmunkat. Egyik ilyen alkalommal nem a kért (talán tojást) adta a jóasszonynak, hanem 2ezer forintot azzal a feltétellel, hogy kölcsön és másnap mindenképpen adja meg. Szó szerint mondom, hogy soha, de soha többé nem láttuk! Igen, 2ezer forintunk bánta, de azóta sem hiszem el, hogy felszívódott a nő egyik napról a másikra. Gondolom, szándékosan került is minket.
2022. jan. 12. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Fuuhhhh, nekünk is van ilyen szomszéd, végigtarhálja az utcát (bár nem roma, de a nagypapi most is csücsül vmelyik bv-ben).

Pelust, majd pénzt, majd megint pénzt. Egyszer adtunk, vérszemet kaptak.

Na de egyszer épp akkor csöngetett be az apuka, mikor nagy nehezen elaludt a babám, olyan idegbe hozott, hogy tajtékozva mentem ki, mondván: "És még mi a f*szt akartok?????" Na ő nem jött többet, nem is köszön a nagyságos úr.

Jött viszont a nagymammma, neki meg elmondtam, hogy amit csinál az szabálysértés mellesleg, plusz, ha leszokna a cigiről, meg az energia italról az édesapuka, akkor lenne píz. Ez a napokban volt...hát remélem elmegy a kedve a koldulástól.

Én már nem vagyok szívbajos.

A 3. ötlete szuper!!!!!!! 😉😉

2022. jan. 12. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
A 3. ötletén bár én is felnevettem, nem annyira szuper, mert ha esetleg a csajtól továbbmegy az infó, akkor utána meg csóri férjet, aki amúgy semmi rosszat nem tett, fogja az egész utca utálni, amiért egy asszonyverő rohadék, és soha nem fogjátok megmagyarázni, hogy ez csak taktikai hazugság volt. Sőt, rosszabb esetben lehet még össze is fog pár szomszéd, és elkapják pár laza pofonra valamikor a férjet 😃 Én azért ezt félnék megkockáztatni.
2022. jan. 13. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj ezt akkor cseszted el, mikor először adtál. A szomszédom is odaszoktatott magukhoz egy cigány nőt. Először csak a használt olajat vitte el, most már pénzért jön. Szomszédom meg nem mer neki ellentmondani.

A mi házunkat szerencsére kerüli, mert fél a kutyáktól. Nektek nincs kutyátok?

2022. jan. 13. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg említheted neki, hogy ez már zaklatás amit csinál, a rendőrbácsik és nénik meg nem ""szeressék"" az ilyet.
2022. jan. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!