Hogyan rázzam le?
Az utcánk végében lakik egy roma család 4 kisgyerekkel, és amióta megszületett az én babám, rendszeresen jön át hozzánk az asszony, hogy adjak neki ezt azt.
Legelőször adtam neki egy liter tejet meg 3 db liberót, azóta rászokott a segítségre, hetente átjön, legutóbb 4 napja citromot meg cukrot kért, mert beteg a gyerek.
Az a baj, hogy félek nemet mondani, mert nyilván tudja, hogy van itthon pelenka, hiába tagadom le. Ha azt mondom (mert már csináltam ezt), hogy kevés van és az nekünk kell éjszakára, akkor is jön pár nap múlva, mert tudja, hogy vettünk.
Eléggé félek tőlük, mert ők a rosszabb fajta romák...
Van ötletetek mit csináljak? Elköltözni nem tudunk :(
Fuuhhhh, nekünk is van ilyen szomszéd, végigtarhálja az utcát (bár nem roma, de a nagypapi most is csücsül vmelyik bv-ben).
Pelust, majd pénzt, majd megint pénzt. Egyszer adtunk, vérszemet kaptak.
Na de egyszer épp akkor csöngetett be az apuka, mikor nagy nehezen elaludt a babám, olyan idegbe hozott, hogy tajtékozva mentem ki, mondván: "És még mi a f*szt akartok?????" Na ő nem jött többet, nem is köszön a nagyságos úr.
Jött viszont a nagymammma, neki meg elmondtam, hogy amit csinál az szabálysértés mellesleg, plusz, ha leszokna a cigiről, meg az energia italról az édesapuka, akkor lenne píz. Ez a napokban volt...hát remélem elmegy a kedve a koldulástól.
Én már nem vagyok szívbajos.
A 3. ötlete szuper!!!!!!! 😉😉
Az a baj ezt akkor cseszted el, mikor először adtál. A szomszédom is odaszoktatott magukhoz egy cigány nőt. Először csak a használt olajat vitte el, most már pénzért jön. Szomszédom meg nem mer neki ellentmondani.
A mi házunkat szerencsére kerüli, mert fél a kutyáktól. Nektek nincs kutyátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!