Mivel könnyíthetném a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Van 2gyermekem.
Mind a 2szer sikerült első próbálkozásra.
Most szeretnék egy harmadik kicsit. Igaz még csak 3hónapja próbálkozunk. Távolság miatt nem is sokat voltunk együtt, ezért nem is görcsölök rá. Na meg amúgysem mert azzal csak ártok és nehezítem a dolgot.
De érdekelne van e vitamin vagy bármi amivel könnyíthetem, növelhetem az esélyét.
2022. jan. 12. 16:53
11/13 anonim válasza:
10: hát, nekem meg nem, pedig 4 éven át toltam, igaz, nem az Inofolicot, mert ugyanezt a hatóanyagot sokkal olcsóbban is árulják, pl. WTN. (9 voltam)
12/13 anonim válasza:
Akkor ne mond hogy nem vált be,mikor nem is azt ittad.🤦Minden ismerősöm egyből terhes lett ahogy itták.Köztük én is.
13/13 anonim válasza:
Uhhh drága, tudod te egyáltalán mire való az Inofolic illetve az inozitol-kézítmények és miért mindegy, melyiket iszod? Ahogy nézem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!