Mivel könnyíthetném a teherbeesést?
Van 2gyermekem.
Mind a 2szer sikerült első próbálkozásra.
Most szeretnék egy harmadik kicsit. Igaz még csak 3hónapja próbálkozunk. Távolság miatt nem is sokat voltunk együtt, ezért nem is görcsölök rá. Na meg amúgysem mert azzal csak ártok és nehezítem a dolgot.
De érdekelne van e vitamin vagy bármi amivel könnyíthetem, növelhetem az esélyét.
Az általános egészségi állapotod milyen? Alvás, súly, étkezés, sport? Ezeket érdemes normalizálni, ha vannak eltérések az ajánlottól. A terhességi vitaminok is hasznosak, de a teherbeesést nem segítik, csak ellátnak vitaminokkal, ami jó, ha megfogant.
Én is így vagyok amúgy, harmadikra próbálkozunk, de az első elsőre sikerült, a második kb. fél év alatt, most már 1.5 éve semmi. Nem voltunk minden hónapban olyan "precízek", de már a kor is rájátszhat (38 vagyok). Azért elmentünk kivizsgálásra, és minden oké, de igen, minél idősebb az ember, annál nehezebb a dolog, azt mondta a dokim.
sajnos van rajtam felesleg. Nem is kevés.
Alvás sem a legjobb , de igyekszem.
Evésem is össze-vissza. Legtöbbször délután 2-3ig nem is birok enni.
Tudom ez mind probléma , de mindenen igyekszem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!